
Στις 3 και 4 Φεβρουαρίου στο Aquila Atlantis Hotel ξετυλίχθηκε όλη η μαγεία γύρω από το κρασί και τα αποστάγματα και αυτό στα πλαίσια του festival που διοργάνωσε το ΟΙΝΟΤΕΚΑ Wine Exploring Festival!
Ο κόσμος του κρασιού και των αποσταγμάτων σε ένα διήμερο φεστιβάλ. Αυτή άλλωστε ήταν και η βασική φιλοσοφία του ΟΙΝΟΤΕΚΑ Wine Exploring Festival !
Στο φεστιβάλ οίνου και αποσταγμάτων συμμετείχαν επιλεγμένοι παραγωγοί από την Κρήτη, την υπόλοιπη Ελλάδα και τον κόσμο.
Επίσημος παρουσιαστής του φεστιβάλ, ήταν όπως και πέρσι ο αγαπητός σε όλους Αλέξης Κωστάλας.

Στο festival οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν χαρακτηριστικές ποικιλίες οίνου και αποσταγμάτων από την Κρήτη και την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Αργεντινή, τη Χιλή.
Εκτός όμως από τις γευσιγνωσίες, στο φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν παράλληλες δραστηριότητες . Το Σάββατοκαι την Κυριακή από τις 11:00 το πρωί ως τις 12:00 π.μ προσφέρθηκαν υπέροχα πρωινά.
Επίσης πραγματοποιήθηκαν γευστικές δοκιμές cocktails.

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου το απόγευμα η έκθεση ήταν αφιερωμένη στην προσφορά αγάπης, αφού τέθηκαν σε δημοπρασία κάποιες από τις σπανιότερες φιάλες 1,5 και 3 λίτρων.
Τα συνολικά έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν μάλιστα σε ιδρύματα του Ηράκλειου, που έχουν ανάγκη.
Το βράδυ του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου έγινε το Secret Party για το οποίο οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν μία μόλις ώρα πριν την έναρξη του και που φέτος έλαβε χώρα στο γυμναστήριο global. Και αυτό κι αν ήταν έκπληξη για τους φίλους της ΟΙΝΟΤΕΚΑ!
Και τις δύο ημέρες του φεστιβάλ έγιναν εξειδικευμένα σεμινάρια γύρω από το κρασί και τα αποστάγματα, από επαγγελματίες του χώρου.

Όλη η μαγεία του κρασιού μέσα σε δυο μέρες και που σίγουρα δε φτάνουν για να κατανοήσει κανείς τα μυστικά του και τις χαρές του!
Ευχαριστούμε για αυτή την ευκαιρία το ΟΙΝΟΤΕΚΑ Wine Exploring Festival !









