Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για το 1ο Πανελλήνιο Festival Κοσμήματος, που θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 17 Ιουνίου 2018, στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

30
Κοινοποίηση :

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για το 1ο Πανελλήνιο Festival Κοσμήματος που θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 17 Ιουνίου 2018, στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

Μια πενθήμερη γιορτή με αντικείμενο το κόσμημα, το ρολόι και τα αξεσουάρ.

Υπέροχες δημιουργίες από χρυσό, ασήμι, πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, εναλλακτικά υλικά όπως άλλα μέταλλα, ξύλο, δέρμα, πλαστικό, pvc, γυαλί και πηλό. Κλασικά και μοντέρνα ρολόγια σε πολλούς τύπους και εξαιρετικά αξεσουάρ  θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό.

Μια μοναδική ευκαιρία για όλους να επισκεφθούν μια διοργάνωση φεστιβαλικού χαρακτήρα, να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους, να γνωρίσουν τους δημιουργούς, να θαυμάσουν μοναδικά αντικείμενα τέχνης, και να ανακαλύψουν την πλούσια ποικιλία που διαθέτει ο χώρος της κοσμηματοποιίας, της ωρολογοποιίας και των αξεσουάρ στην Ελλάδα.

Σε αυτή τη διοργάνωση θα πραγματοποιούνται άμεσα και αγοραπωλησίες, τόσο μεταξύ των απλών καταναλωτών, όσο και μεταξύ των εμπόρων.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η δημιουργία ενός σημαντικού θεσμού, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και ετήσιο ραντεβού συνάντησης των δημιουργών και των εμπόρων με το καταναλωτικό κοινό.

Παράλληλα με το εμπορικό του μέρος, το Πανελλήνιο Festival θα εμπλουτίζεται από θεματικές εκδηλώσεις (παρουσιάσεις τάσεων, κλασικών και σύγχρονων, παρουσιάσεις δημιουργών κτλ.).

Δυναμικά events, που ανταποκρίνονται στα πρότυπα των «Jewellery art fair» του εξωτερικού, θα παρουσιάζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης και θα αποτελέσουν πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες.

Η διοργάνωση αυτή είναι ανοιχτή προς όλους. Γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας που φροντίζουν την εμφάνισή τους και πραγματοποιούν αγορές για εκείνους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Παράλληλα, απευθύνεται στους εμπορικούς επισκέπτες, σε όλους δηλαδή τους επαγγελματίες, που θέλουν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και να αναπτύξουν επαφές και συνεργασίες με άλλους επαγγελματίες.

Πρωταγωνιστές του Πανελλήνιου Festival Κοσμήματος, τα εργαστήρια παραγωγής κοσμημάτων, οι σχεδιαστές, τα καταστήματα λιανικής, οι οίκοι και οι έμποροι ρολογιών και βέβαια όσοι σχεδιάζουν και εμπορεύονται τα αξεσουάρ. Όλοι δηλαδή όσοι υπηρετούν την τέχνη του “κοσμώ” σε όλες του τις εκφάνσεις.

Το Πανελλήνιο Festival Κοσμήματος αποτελεί μια καινοτόμο δράση που φέρνει αέρα ανανέωσης στον τρόπο προώθησης των επιχειρήσεων και ανταποκρίνεται με θετικό τρόπο στις επιθυμίες του σύγχρονου καταναλωτή.

Αναλυτικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα στο www.festivalkosmimatos.gr και στα τηλέφωνα 6932430433 & 2108846429 & 2810213318.

Εξασφαλίστε κι εσείς εκθεσιακό περίπτερο. Παρουσιάσετε τη δουλειά σας στο ευρύ κοινό και πουλήσετε άμεσα τα προϊόντα σας.

 

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook

Κοινοποίηση :