Παιδιά όλης της Ελλάδας προσφέρουν αγάπη και δώρα στα παιδιά της Μάνδρας!

Το Eugenios Gerards Soccer Camp καλεί όλες τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της χώρας να βοηθήσουν στο να μαζευτούν παιχνίδια και μπάλες για τα παιδιά της Μάνδρας!

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Δυστυχώς η 15η Νοεμβρίου 2017 ήταν μια μέρα η οποία τρόμαξε τα παιδιά της περιοχής της Μάνδρας Αττικής ύστερα από τις καταστροφικές πλημμύρες με αποτέλεσμα αυτό το χαμόγελο να σταματήσει για λίγο… Γι αυτό θα πρέπει να κάνουμε προσπάθεια που να βοηθήσει 1.500 παιδιά περίπου να αρχίσουν και πάλι να χαμογελούν.

Γι αυτό διοργανώνουμε ποδοσφαιρικό camp με σκοπό να μαζέψουμε παιχνίδια και μπάλες τα οποία και θα παραδώσουμε στα παιδιά σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο Μάνδρας.

Το Eugenios Gerards Soccer Camp για τα παιδιά της Μάνδρας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 και μόνο για μία μέρα στην Αθήνα στο γήπεδο STAR SPORT CLUB στην Βούλα.

Σκοπός είναι να μαζέψουμε όσα περισσότερα δώρα μπορούμε όχι μόνο μέσω του camp αλλά και με την βοήθεια και την προσφορά πολλών παιδιών από όλη την Ελλάδα. Γι αυτό προσκαλούμε όλες τι ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα να στηρίξουν την προσπάθεια μας. Η ευτυχία και η διασκέδαση όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι μας έρχεται μέσα από το παιχνίδι. Γι αυτό όλοι εμείς μαζί, θα τους δώσουμε αυτή την δυνατότητα, να αρχίσουν ξανά το παιχνίδι, το παιχνίδι στο οποίο θα έχουν συμπαίκτες όλους εμάς…!!

Τι καλύτερο από να βλέπεις παιδιά να βοηθάνε παιδιά…

Έχουμε ήδη έρθει σε επαφή με προπονητές από διάφορες περιοχές και ακαδημίες της Ελλάδας ώστε να βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια μαζεύοντας δώρα.

Σε κάθε περιοχή έχει οριστεί ένας υπεύθυνος ο οποίος θα κινεί την διαδικασία ώστε να ενημερωθούν όλες οι ακαδημίες αλλά και σχολεία ώστε να μαζευτούν και να συγκεντρώσουν όλα τα δώρα σε ένα σημείο και από εκεί να σταλούν στο STAR SPORT CLUΒ στις 20 Δεκεμβρίου 2017 την μέρα διεξαγωγής του camp. Εκεί θα συγκεντρωθούν όλα τα δώρα από όλη την Ελλάδα τα οποία μαζί με τα δώρα από το camp θα δοθούν στα παιδιά την επόμενη μέρα σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Μάνδρας.

Έχουν ήδη ξεκινήσει την διαδικασία συλλογής δώρων η Αθήνα, η Λάρισα, ο Βόλος, Πόλεις τις Κρήτης, η Βέροια, η Θεσσαλονίκη, η Καλαμάτα, το Ναύπλιο, η Πάτρα, τα νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

Τα δώρα που μαζεύουμε είναι μπάλες ανεξαρτήτου αθλήματος και παιχνίδια είτε καινούργια είτε κάποια ίσως δεν χρειαζόμαστε πλέον στο σπίτι μας, τα οποία και θα τα προσφέρουμε με μεγάλη μας αγάπη και χαρά στα παιδιά της Μάνδρας. Με αυτόν τον τρόπο θα στηρίξουμε έμπρακτα τους μικρούς μας φίλους που αυτήν την στιγμή ίσως δεν έχουν την δυνατότητα να…. παίξουν.

Στα παιχνίδια και στις μπάλες που θα προσφέρουν τα παιδιά, να γράψουν και μία ευχή και να την βάλουν μαζί μέσα σε μία χάρτινη σακούλα ή σε κουτί.

Προσοχή

Όσα παιχνίδια προορίζονται για κορίτσια, παρακαλούμε φροντίστε ώστε η χάρτινη σακούλα ή το κουτί να είναι χρώματος ροζ ή κόκκινο. Όσα δώρα προορίζονται για αγόρια φροντίστε η χάρτινη σακούλα ή το κουτί να είναι οποιοδήποτε άλλο χρώμα εκτός ροζ και κόκκινο. Αυτό το αναφέρουμε για να κατανεμηθούν ανάλογα ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα όταν δοθούν τα δώρα στα παιδιά.

Για όλα τα νέα σχετικά με το camp και την συλλογή δώρων από όλη την Ελλάδα θα πρέπει να πατήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.facebook.com/events/136301757069430/ και να γίνεται μέλη της εκδήλωση στο facebook. Επίσης μέσα από αυτήν θα μπορείτε να στέλνετε τα δικά σας μηνύματα συμπαράστασης και ευχές στα παιδιά της Μάνδρας. Καλό είναι να κοινοποιήσετε και εσείς την εκδήλωση ώστε να το μάθουν όλο και περισσότερα παιδιά και να βρεθούν κοντά μας ή που θα θέλουν να βοηθήσουν με το δικό τους τρόπο.

Πριν λίγες μέρες, γίναμε όλοι μας μάρτυρες μιας εκδήλωσης προς τιμήν του κυρίου Ευγένιου Γκέραρντ ο οποίος εισέπραξε αγάπη από όλη την Ελλάδα. Τώρα είναι η σειρά του να μοιράσει μέσω του camp που ο ίδιος δημιούργησε αγάπη και χαρά στα παιδιά.

Οι πόλεις και οι ομάδες – ακαδημίες που θα βοηθήσουν σε όλο αυτό το μεγάλο γεγονός θα ανακοινωθούν με πολύ μεγάλη χαρά και συγκίνηση. Όποια περιοχή και ακαδημία επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί μας στο τηλέφωνο 6941571901 κ. Μανώλης.

Παιδιά…. ελάτε να βοηθήσουμε τους φίλους μας!”