Το μεγάλο ευχαριστώ του Μανώλη Αλιφιεράκη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Μανώλης Αλιφιεράκης: «Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα, πάμε μπροστά»

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, αλλά και από το σύνολο των μελών της Παράταξης «Μπροστά για το Επιμελητήριο».Ευχαριστούμε όλα τα χιλιάδες μέλη του Επιμελητήριου που όλα αυτά τα χρόνια στήριξαν το θεσμό, που ανέδειξαν την επιχειρηματικότητα σε βασικό πυλώνα της τοπικής οικονομίας.

Συγχαίρουμε, επίσης, την καθεμιά και τον καθέναν συνυποψήφιο μας, από όλους τους συνδυασμούς, για την κοινή προσπάθεια.  Ευχόμαστε σε όλους μια παραγωγική θητεία.

Από την πρώτη ημέρα αυτής της προεκλογικής περιόδου τονίσαμε ότι στόχος μας είναι να εκπροσωπήσουμε τους πολλούς. Να δουλέψουμε για την ενίσχυση των επιχειρήσεων του Ηρακλείου. Δεσμευτήκαμε, επίσης, ότι σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.

Αυτό δηλώνουμε και σήμερα, μετά το νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα.

Ένα αποτέλεσμα που μας γεμίζει ευθύνες, αλλά μας δίνει την εντολή να πάμε τα πράγματα μπροστά. Να δώσουμε την ώθηση που χρειάζονται όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες του Ηρακλείου. Να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον καθένα και την καθεμιά επιχειρηματία χωριστά.

Με καταμετρημένο το 100% των ψήφων η Παράταξη «Μπροστά για το Επιμελητήριο», ως πρώτη επιμελητηριακή δύναμη με14 έδρες, 2.681 ψήφους και ποσοστό 44,7%,αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δρομολόγηση των διαδικασιών για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης. Πρώτος μας στόχος είναι μέσα από το σεβασμό στο εκλογικό αποτέλεσμα να υπηρετήσουμε εμπράκτως την ενότητα, μέσα από μια συναινετική πρόταση συγκρότησης της Διοικούσας Επιτροπής. Αυτή την εντολή μας έδωσαν οι χιλιάδες ψηφοφόροι που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Τα προβλήματα των συναδέλφων μας είναι κοινά, όπως κοινές είναι και οι λύσεις που αναζητούμε. Απευθυνόμαστε, σε όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Επιμελητηρίου. Τους βεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε και θα ολοκληρώσουμε το έργο των προηγούμενων χρόνων. Σε αυτή τη νέα πορεία δύναμή μας είναι η αλήθεια, η συνέπεια και η επιμονή στον κοινό στόχο.

Σας ευχαριστούμε.

Μανώλης Αλιφιεράκης