Ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών στα Ανώγεια

Άλλη μία εκδρομή του ομίλου έγινε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017. Όπως και όλες οι άλλες είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών περιγράφει στην προσωπική του σελίδα την εκδρομή τους λέγοντας: “Στα Ανώγεια Την Κυριακή το πρωί μια παρέα με 25 άτομα και 11 αυτοκίνητα συναντηθήκαμε στον Αρόλιθο. Ήπιαμε καφέ και ξεκινήσαμε για Ανώγεια.

Ο καιρός ήταν πάρα πολύ καλός. Απολαύσαμε την υπέροχη θέα ανεβαίνοντας στον Σχίνακα όπου και από κει η θέα μας άφησε έκπληκτους. Βλέπαμε όλο το Ηράκλειο τη Ντία, το Γέρακα, λες και ήταν μια ανάσα από μας.

Βγάλαμε φωτογραφίες πειράζαμε ο ένας τον άλλο και μείναμε εκεί περίπου τρία τέταρτα. Μετά κατηφορίσαμε προς τα Ανώγεια και ήπιαμε καφέ σε μια πλατεία του χωριού. Εκεί μας έπιασε λίγη βροχή αλλά κράτησε ελάχιστα.

Στη συνέχεια πήγαμε στην ταβέρνα Αετός που είχαμε κλίσει τραπέζι και φάγαμε το υπέροχο αρνί και όλα τα ορεκτικά. Το ένα καλύτερο απ το αλλο. Μείναμε εκεί κανένα δίωρο και μετά επιστρέψαμε στο Ηράκλειο. Κάποιοι συνέχισαν και πήγαν Μαρίνα για απογευματινό καφεδάκι και οι υπόλοιποι πήγαμε σπίτια μας.

Άντε και στην άλλη με το καλό.”

 

Και εμείς τους ευχόμαστε και στην άλλη με το καλό!