Ένα δέντρο… διαφορετικό!

Με “Ένα δέντρο διαφορετικό”εφόδια και πραμάτιες, η ομάδα ανάγνωσης και δημιουργίας των βιβλιοταξιδευτών της ροδαυγής, την τρίτη 5 του Δεκέμβρη, 5, μ.μ, στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, ανταμώνει για να γιορτάσει την αγάπη των Χριστουγέννων και του εθελοντισμού.

Αφήγηση, επιμέλεια δράσης, από την  συγγραφέα, εικαστικό, συντονίστρια της ομάδας των βιβλιοταξιδευτών, κα. Θεοδοσία Αργυράκη Ασαργιωτάκη, βασισμένη στο βραβευμένο παραμύθι της, από την Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α, Ονειρούπολη Δήμου Δράμας 2016, “Το δακρυσμένο δέντρο των Χριστουγέννων”

Συνταξιδιώτες: τα μέλη, οι εκπαιδευτές εθελοντές, η υπεύθυνη της δημιουργικής απασχόλησης κα. Μαρία Γ. Μωραΐτη, η πρόεδρος κα. Γεωργία Λιαπάκη, και όλο το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων, κηδεμόνων, και φίλων με νοητική υστέρηση “η ροδαυγή”.

Ελάτε μαζί μας, τα δημιουργικά μας ταξίδια, έχουν ανοιχτούς ορίζοντες, και το λιμάνι μας, το Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου που αράζει το διάφανο καράβι μας, είναι ανοιχτό και φιλόξενο για όλους όσους αγαπούν τις τέχνες, τον πολιτισμό, τον άνθρωπο.