Με στελέχη της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης

Με στελέχη της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, συζητώντας για διάφορα κοινά θέματα των όμορων Δήμων Ηρακλείου και Μαλεβιζίου.

Ο Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας και παρακολουθεί από κοντά όλες τις δραστηριότητές της δημοτικής παράταξης, υποδέχτηκε στο γραφείο του την Πρόεδρο Άννα Παπαχρονάκη και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Μανόλη Βασιλάκη, Κώστα Βαρβεράκη και Γιώργο Μαυρογιάννη με τους οποίους και συζήτησε σε άριστο κλίμα για όλα τα κοινά θέματα των Δήμων Ηρακλείου και Μαλεβιζίου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Με τον όμορο Δήμο Ηρακλείου, όπως είναι φυσικό, έχουμε πολλά κοινά θέματα που απαιτούν διαδημοτική συνεργασία και με τα στελέχη της Ηράκλειας Πρωτοβουλία, της οποία υπήρξα ιδρυτικό μέλος, χαίρομαι πάντα να συζητάω για όλα τα ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών. Πρόκειται άλλωστε για στελέχη με άποψη και εμπειρία σε αρκετά θέματα και οι ιδέες αλλά και οι προτάσεις τους έχουν πάντα ενδιαφέρον».