ΆΡΤΕΜΙΣ ΜΑΥΡΑΚΗ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ

Με την ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ και ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ τον  ΜΗΝΑ ΜΕΛΙΣΣΕΙΔΗ έχει θέσει την υποψηφιότητά της η κα Άρτεμις Μαυράκη και συγκεκριμένα στο τμήμα των υπηρεσιών στις προσεχείς εκλογές που θα διεξαχθούν τον Δεκέμβριο στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Η κα ΆΡΤΕΜΙς Μαυράκη έχει ιδρύσει το  Διεθνές Μεσιτικό Γραφείο «KRETALAND”, το οποίο διατηρεί  μέχρι σήμερα, ασκώντας το επάγγελμα της κτηματομεσίτριας.

Συμμετέχοντας στις επιμελητηριακές εκλογές θέλει κι  εκείνη από την πλευρά της να βοηθήσει  στην ανάπτυξη του τόπου και προπαντός τις επιχειρήσεις που λόγω κρίσης βάλλονται καθημερινά.

Επιθυμεί να συσταθεί ένα Επιμελητήριο που θα είναι σύμμαχος του επιχειρηματία και γνήσιος εκπρόσωπος της επιχειρηματικότητας.

Ένα Επιμελητήριο τέλος που θα χρησιμοποιηθεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του και που θα γίνει ουσιαστικά αρωγός του επιχειρηματία.

 Στον κλάδο που δραστηριοποιείται και όχι μόνο , γνωρίζει καλά πως τα προβλήματα είναι πολλά.

Εμείς της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

22221660_328247290981598_6368350265891454661_n

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ 

 

Ονομάζομαι Άρτεμις Μαυράκη και γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιο. Είμαι κάτοχος πτυχίου Λογιστικής και Αγγλικής γλώσσας. Εργάστηκα ως Λογίστρια σε Ανώνυμες Εταιρείες και το 1993 ίδρυσα το Διεθνές Μεσιτικό Γραφείο «KRETALAND”, το οποίο διατηρώ μέχρι σήμερα, ασκώντας το επάγγελμα της κτηματομεσίτριας.

Είμαι μέλος Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ, Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Ηρακλείου – Ανατ. Κρήτης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδας και σήμερα Α’ Αντιπρόεδρος, μέλος Δ.Σ. της ΟΕΒΕΝΗ, μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Διευθύνουσα Σύμβουλος στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης και Παραρτμηματάρχης  Κρήτης και Δωδεκανήσων του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτησης (ΚΕΚ) της ΓΣΕΒΕΕ.