Ο Θεοδωράκης καταθέτει αγωγή κατά Καμμένου -«Ως εδώ! Είναι κοινός συκοφάντης»

Με μια έντονη ανακοίνωση ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει αγωγή κατά του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου για όσα έγραψε εις βάρος του στο twitter χθες το βράδυ.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, αντέδρασε μετά την «συκοφαντική» όπως την χαρακτηρίζει επίθεση του Πάνου Καμμένου μέσω twitter την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη το debate της Κεντροαριστεράς.

«Ο Θοδωράκης φορά μαύρη γραβάτα που έχασε τους εργολάβους-εκδότες ιδρυτές και χρηματοδότες του;» ήταν η επίμαχη ανάρτηση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. η οποία προκάλεσε την έκρηξη Θεοδωράκη.

«Ο υπουργός κ. Καμμένος δεν λέει όμως να σταματήσει να λασπολογεί. Έως εδώ λοιπόν! Η χθεσινοβραδινή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου μέσω Twitter, αήθης και απρόκλητη, όπως πάντα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης.

Ανακοίνωσε δε ότι «τις αμέσως επόμενες ημέρες ο δικηγόρος μου θα καταθέσει αγωγή κατά του εξουσιομανούς υπουργού και συγκυβερνήτη του κ. Τσίπρα» και πρόσθεσε: «Ο κ. Καμμένος θα πρέπει να αποδείξει στους Έλληνες δικαστές ποιοι είναι οι εργολάβοι και οι εκδότες που τάχα με χρηματοδοτούν και άκουσον-άκουσον, ίδρυσαν μαζί μου το Ποτάμι. Θα χρειαστεί να προσκομίσει στοιχεία, διευθύνσεις και ονόματα. Αλλιώς θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επεσήμανε ακόμη ότι «ο κ. Καμμένος με καθυβρίζει και με συκοφαντεί από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε το Ποτάμι» και εξήγησε ότι «ήταν συνειδητή απόφασή μου μέχρι σήμερα να μην προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Και αυτό παρά τις συνεχείς προτροπές φίλων, αλλά και ανεξάρτητων προσωπικοτήτων που ένιωσαν και οι ίδιοι να προσβάλλονται από τις ανήθικες επιθέσεις του κ. Καμμένου. Και επέλεξα να απαντώ σε αυτή τη συνεχόμενη προσωπική επίθεση μόνο με πολιτικά επιχειρήματα, συχνά και από το βήμα της Βουλής».

Ωστόσο, η χθεσινοβραδινή επίθεση, όπως ανέφερε, ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Πηγή: | iefimerida.gr