Προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος σε παιδιά, από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης και την ColgatePalmolive

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα στήριξης των αδύναμων οικονομικά κοινωνικών ομάδων, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, με την συνεργασία της ColgatePalmolive, πραγματοποίησαν δωρεάν προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο και φθορίωση σε παιδιά στο Ρέθυμνο και το Ηράκλειο.

Ειδικότερα, στο Ρέθυμνο, με την συνεργασία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ρεθύμνης,πραγματοποιήθηκε οδοντιατρικός έλεγχος και φθορίωση στο Κτίριο Κοινωνικής Μέριμνας, σε 16 παιδιά ωφελούμενων οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ηλικίας από 5 έως 15 ετών. Στο Ηράκλειο, η δράση πραγματοποιήθηκε στην Στέγη Ανηλίκων σε 11 παιδιά ηλικίας 10 έως 16 ετών.

Τα παιδιά και οι γονείς τους ενημερώθηκαν από οδοντιάτρους για τον σωστό τρόπο καθαρισμού και προστασίας των δοντιών στην ευαίσθητη παιδική ηλικία και πήραν μαζί τους αναμνηστικά δωράκια, προσφορά της Colgate και των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης.

Οι συγκεκριμένες δράσεις εντάσσονται στο ευρύτερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της κρητικής εταιρείας Χαλκιαδάκης Α.Ε. που έχει ως στόχο την παροχή στοχευμένης και ουσιαστικής βοήθειας σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά ή άλλα προβλήματα.

Η εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. θα ήθελε και δημόσια να ευχαριστήσει τον Δήμο Ρεθύμνης και την Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου για την συνεργασία τους, καθώς επίσης και την εταιρεία ColgatePalmoliveπου συμμετείχε αποτελεσματικά στο πρόγραμμα.