“Το Μυστήριο Της Πολιτείας Χάμελιν” από την θεατρική ομάδα “Σχήμα 7” 3 και 4 Νοεμβρίου

Η θεατρική ομάδα “Σχήμα 7” παρουσιάζει την καινούργια της θεατρική δουλειά το Σάββατο 3  και 4 Νοεμβρίου βασισμένο στο έργο του Θωμά Μοσχόπουλου και σε σκηνοθεσία Κώστα Μεταξάκη.

Το ΣΧΗΜΑ 7 παρουσιάζει  “Το μυστήριο της πολιτείας Χάμελιν”.

Η μπάντα των μενεστρέλων αλλάζει ρούχα, φοράει μεσαιωνικές στολές ιπποτών και έρχεται να λύσει τραγουδώντας και παίζοντας μαζί μας το «Μυστήριο της Πολιτείας Χάμελιν». Μπορεί η ιστορία να είναι αληθινή, ή είναι απλώς ένας μύθος (ή θρύλος); Μια διαδραστική μουσικοθεατρική παράσταση με ηθοποιούς που παίζουν ζωντανά μουσική , τραγουδούν επί σκηνής και αποφασίζουν μαζί με το κοινό κάθε φορά ένα από τα δύο εναλλακτικά φινάλε της ιστορίας (ή μύθου ή θρύλου).Το ΣΧΗΜΑ 7 παρουσιάζει το εμπνευσμένο έργο του Θ.Μοσχόπουλου ,”Το μυστήριο της πολιτείας Χάμελιν”.
Ο Θωμάς Μοσχόπουλος μας χαρίζει μία εκδοχή άκρως απολαυστική, που δεν της λείπει ούτε το χιούμορ, ούτε όμως και το μυστήριο.
Με διαρκείς εναλλαγές και μεταπηδήσεις των ηθοποιών από ρόλο σε ρόλο, η ιστορία ξεδιπλώνεται με κέφι, ενέργεια, φαντασία, ακουμπώντας πάνω σε ένα πρωτότυπο κείμενο γεμάτο φρεσκάδα, οξύνοια και εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Συμπρωταγωνιστής: η μουσική και οι μελωδίες.Για πληροφορίες, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 6976331107.

Σκηνοθεσία-Γενική επιμέλεια:Κώστας Μεταξάκης .
Σύνθεση-Μουσική διδασκαλία :Άγγελος Αρβανίτης
Κινησιολογία :Χαρά Καράλη
Ζωγραφική σκηνικού- κατασκευή σκηνικών αντικειμενων:Μάνια Ράδοβιτς
Κατασκευή σκηνικου :Μανούσος Μαυροφοράκης
Επιμέλεια αφίσας προγράμματος :Γιάννης Δημητράκης
Τηλεοπτικό σπότ :Μαρία Παπαδάκη

Παίζουν : Σοφία Δερμιτζάκη,Μάνος Ζειμπέκης,Βαρδής Σαμαριτάκης,Χάρης Σουλτάτος,Ελένη Στρατάκη.

Φιλική συμμετοχή :Δημήτρης Φοινίτσης

Είσοδος 8 ευρώ
Ανέργων, Πολυτέκνων,Α.Μ.Ε.Α , Φοιτητών 6 ευρώ

3 και 4 Νοεμβρίου στις 8μμ

Θεατρικός Σταθμός Ηρακλείου