Το παγκρήτιο τουρνουά Μπριτζ 2017 στο Fodele Beach

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Διασυλλογικό Παγκρήτιο Τουρνουά Μπριτζ, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (ΕΟΜ) και διοργανώθηκε από τον Όμιλο Μπριτζ Ηρακλείου (ΟΜΗ) στις 28 και 29 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιήθηκε το συγκεκριμένο τουρνουά στο πολυτελές ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, το οποίο και ήταν ο μέγας χορηγός της διοργάνωσης και σε αυτό συμμετείχαν συνολικά 13 ομάδες, με 54 αθλητές απ’ όλη την Κρήτη. Από τις ομάδες αυτές, 4 εκπροσώπησαν τον όμιλο του Ρεθύμνου, 8 τον όμιλο του Ηρακλείου, και 1 από τον όμιλο του Αγίου Νικολάου. Ο αγώνας διεξήχθη  με σύστημα Swiss των έξι (6) συναντήσεων  των 8 διανομών η κάθε μια (η τελευταία συνάντηση Danish Swiss).

Τα αποτελέσματα

Στην κατηγορία «ΟΠΕΝ» πρώτευσε η ομάδα «ΟΜΗ Διαλυνάς», από τον Όμιλο Μπριτζ Ηρακλείου, αποτελούμενη από τους αθλητές: Διαλυνάς Α., Διαλυνάς Ε., Κουφάκης Ε., Σταυρουλάκης Ν., Γεωργουλάκης Γ.

Στην κατηγορία «1-9» πρώτη αναδείχθηκε η ομάδα «ΟΜΗ Μπακιρλής», αποτελούμενη από τους αθλητές: Μπακιρλή Ε., Μίχο Γ., Περισυνάκης Κ., Καμαριανάκης Ε.

Το έπαθλο «πρώτης ομάδας 1-6» κέρδισε ο όμιλος Αγίου Νικολάου με την ομάδα «ΛΑΤΩ», αποτελούμενη από τους: Παπαδάκης Κ., Μιχελάκης Ε., Ψωμόπουλος Χ., Ντζελέπης Κ.

Τα πλήρη αποτελέσματα υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ: https://results.hellasbridge.org/104710.

Ο Όμιλος Μπριτζ Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση!

Υπενθυμίζεται ότι το μπριτζ, μαζί με το σκάκι, είναι τα μοναδικά πνευματικά αθλήματα που έχουν αναγνωριστεί από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Το μπριτζ παίζεται με τράπουλα, αλλά αντίθετα με άλλα παιχνίδια με χαρτιά δεν είναι τυχερό παιχνίδι. Για να παιχτεί σε υψηλό επίπεδο απαιτεί ικανότητα συγκέντρωσης, μνήμη και ικανότητα συνδυασμού πληροφοριών για την εξαγωγή των σωστών συμπερασμάτων. Περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο Μπριτζ Ηρακλείου μπορείτε να βρείτε μέσω των ιστοσελίδων μας (www.fb.com/HeraklionBridgeClub και www.heraklion-bridge.ga). Οι δραστηριότητες του ΟΜΗ υποστηρίζονται από την ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΚ LINES & BLUESTAR FERRIES, καθώς και από τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής − Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ).