41 Χρόνια Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης

Η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, με τα μέλη και τους συνεργάτες του συνδέσμου να συναντιούνται και να βραβεύουν τους εργαζόμενους που επέδειξαν σημαντική απόδοση και ζήλο την τρέχουσα σαιζόν.
Στην καθιερωμένη Ομιλία του Προέδρου του Συνδέσμου κ, Μιχάλη Βλατάκη είπε τα εξής

Εκ μέρους του ΔΣ σας καλωσορίζω στην σημερινή μας εκδήλωση και ευχαριστώ όλους τους προερχόμενους από την Οικογένεια του Τουρισμού της Κρήτης καθώς και τις ΑΡΧΕΣ
που μας τιμάτε με την παρουσία σας . Ο Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, που τα Μέλη μας διακινούν το Σύνολο σχεδόν του Τουρισμού της Κρήτης, γίνεται φέτος 41 ετών. Πιστοί στο ραντεβού μας για την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση μας κάθε Οκτώβριο , βραβεύουμε
και φέτος με το του βραβείο ’Ιωάννης Ρασιδάκης’’ στην μνήμη του πρώτου Προέδρου του
Συνδέσμου μας, τους καλύτερους υπάλληλους Τουριστικών γραφείων για το 2017 , τους
πρωτεργάτες Ξενοδόχους της Κρήτης, καθώς και Δημόσιους Φορείς που στήριξαν τον
Τουρισμό.

Πάλι φέτος ρεκόρ αφίξεων και θριαμβολογίες,αλλά η οικονομική ποιότητα επισκεπτών αργεί ,καθώς και τα πολυπόθητα ανάλογα έσοδα και τα κέρδη επίσης. Όμως εμείς όλοι που είμαστε σήμερα εδώ συνεχίζουμε την προσπάθεια. Η μόνη ελπίδα για να το καταφέρουμε είστε εσείς οι ΑΡΙΣΤΟΙ που με το ήθος σας την επαγγελματικότητά σας και τις υποδειγματικές υπηρεσίες σας, ευχαριστείτε τους επισκέπτες μας και προκαλείτε τους συναδέλφους σας, να σας ακολουθήσουν για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ που πρέπει να προσφέρουμε.

foto_6

(Όλοι οι τιμώμενοι παρέλαβαν αναμνηστική πλακέτα και δώρο ένα αεροπορικό εισιτήριο
προσφορά των AEGEAN, ELLINAIR & SKYEXPRESS).

Μετά από κλήρωση το χρηματικό έπαθλο των 1.000€ κέρδισε η Στέλλα Χαιρέτη(Meeting
Point Hellas).

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν εκλεκτοί Ξενοδόχοι πρωτεργάτες του Τουρισμού. ο κ. Μιχάλης Πατεράκης από τα Χανιά, οι ΑΦΟΙ Τσουρλάκη από το Ρέθυμνο, ο Κος Μανώλης Τρυπάκης από το Ηράκλειο ,ο κος και ο Κος Μηνάς Ανδριαδάκης από το Λασίθι.

Ειδική Μνεία αποδόθηκε στους παριστάμενους, Γενικό Περιφερειακό Αστυνομνικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο Κώστα Λαγουδάκη και Αστυνομικό Διευθυντή Νίκο Σπυριδάκη και την άξια ομάδα τους για την μεγάλη επιτυχία στην υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. Μία υπόθεση που, όπως αναφέρει οΣύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, θα μας εξέθετε διεθνώς και θα επηρέαζε αρνητικά και τον Τουρισμό μας ,όσον αφορά την ασφάλεια υψηλών επιχειρηματιών επισκεπτών της Κρήτης που τόσο έχουμε ανάγκη για την πολυπόθητη αύξηση των εσόδων.

(Ο Κώστας Λαγουδάκης)

Επίσης με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ αποδόθηκε το καθιερωμένο βραβείο για τον Δημόσιο Φορέα που στήριξε τον Τουρισμό στους Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας ,διότι αφενός δεν προχώρησαν στην 4ημερη απεργία του περασμένου Οκτώβρη που θα διέλυε τον Τουρισμό και αφετέρου στην δύσκολη τρέχουσα σαιζόν με αυταπάρνηση εξυπηρέτησαν τον μεγάλο όγκο αεροσκαφών τις περισσότερες φορές παραπάνω από το ωριαίο επιτρεπτό Ο κ Βλατάκης τους κάλεσε να συνεχίσουν κατά τον ίδιο τρόπο την εξυπηρέτηση των αεροσκαφών την επόμενη σαιζόν και να μην αναγγείλουν ούτε να ξανακάνουν ποτέ απεργία, διότι όπως είπε όλα μπορούμε εμείς οι Τουριστικοί Πράκτορες να τα αντιμετωπίσουμε εκτός από τους κλειστούς ουρανούς και τόνισε ότι με συζήτηση κατανόηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις όλα λύνονται. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας της χώρας ο Πρόεδρος τους,κος Γεράσιμος Πέτρου.

Στη συνέχεια μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους άνω των 1.000 παριστάμενων ατόμων
ΟΛΟΙ φιλοξενούμενοι του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων , ο διαχρονικός ΓΚΟΥΡΟΥ
της διασκέδασης ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ο οποίος μέχρι τις πρωινές ώρες διασκέδαζε τους
ανθρώπους του Τουρισμού της Κρήτης ,που τόσο το αξίζαν μετά από μία δύσκολη και
απαιτητική σαιζόν.

 http://www.ekriti.gr