Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης συνοδεύει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες

Σημαντικές συζητήσεις και επαφές έχει το τελευταίο διήμερο στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με ευρωπαίους αξιωματούχους.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον Μανώλη Κεφαλογιάννη επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών του κόμματος είχε τη δυνατότητα να αναπτύξει στους συνομιλητές του το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα της χώρας.
Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και με τους Επιτρόπους
Jyrki Katainen, Αντιπρόεδρο Επιτροπής, Υπεύθυνο για ζητήματα   Εργασίας Ανάπτυξης, Επενδύσεις και Ανταγωνιστικότητα, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Επίτροπο Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων, Guenther Oettinger, Επίτροπο Προϋπολογισμού και Ανθρωπίνων Πόρων, Χρήστο Στυλιανίδη, Επίτροπο για ζητήματα Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, Phil Hogan, Επίτροπο Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, Carlos Moedas, Επίτροπος Έρευνας, Επιστημών και Καινοτομίας, Gabriel Mariya, Επίτροπο Ψηφιακών Τεχνολογιών, Valdis Dombrovskis, Αντιπρόεδρο της Επιτροπής, Υπεύθυνο για Ζητήματα Ευρώ και Κοινωνικού Διαλόγου, Pierre Moscovici Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Karmenu Vella Επίτροπος Αλιείας.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος συναντήθηκε και συζήτησε με τον Γιόζεφ Ντολ, πρόεδρο του ΕΛΚ και παραβρέθηκε μαζί με τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές του κόμματος σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Οργάνωσης Βρυξελλών και της τοπικής ΟΝΝΕΔ .