
Σε συνέχεια της Πανελλαδικής Δράσης της Ο.Ν.ΝΕ.Δ “ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ” το τριήμερο 6,7 & 8 Οκτωβρίου θα πραγματοποιθεί Εθελοντική Αιμοδοσία σε αρκετούς Νομούς της Ελλάδας.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια ενίσχυσης της τράπεζας αίματος της Οργάνωσης μας και καλεί όλους,να συμμετέχουν, αφιερώνοντας 15′ απο τον χρόνο τους, για να στηρίξουν αυτη την τόσο σημαντική και ελπιδοφόρα πρωτοβουλία.
Η αιμοδοσία στην Πόλη του Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο ΣΑΒΒΑΤΟ 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ηρακλείου στην Οδό ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ 38 απο τις 09:00 το Πρωί εως τις 13:00 το μεσημέρι.
Η Παρουσία σας, θα ενισχύσει την αίσθηση αλληλεγγυης και Αγάπης προς τον Συνάνθρωπο που όλους μας Διακατέχει.
Για Οποιαδήποτε Πληροφορία ή Επιβεβαίωση Συμμετοχής, Παρακαλώ Επικοινονήστε με τον Πρόεδρο Νομαρχιακής Επιτροπής κο Μαθιουδάκη Άγγελο στο Τηλ 6989512452 ή με την Περιφερειάρχη Ο.Ν.ΝΕ.Δ Κρήτης κα Μανία Οικονομάκη στο τηλεφωνο της ΝΟ.Δ.Ε. Ηρακλείου 2811-810.280,καθημερινά απο τις 09:00 το Πρωί εως τις 21:00 το βράδυ.
Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook








