Μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα από την Κρητικιά Έλλη Γενιατάκη

Η απόφοιτη του Glion Institute of Higher Education αναγνωρίστηκε ως η μοναδική Ελληνίδα που μπαίνει στο επετειακό ‘55 Years of Excellence’ Booklet.

Στην λίστα των 55 πιο επιτυχημένων αποφοίτων της Ελβετικής Ξενοδοχειακής Σχολής Glion Institute of Higher Education με βάση την επαγγελματική τους πορεία, κατάφερε να μπει το 2017 η Κρητικιά Έλλη Γενιατάκη.
Η Έλλη Γενιατάκη αποφοίτησε το 2007 από την Ελβετική σχολή Glion Institute of Higher Education, μία από τις πιο απαιτητικές ξενοδοχειακές σχολές παγκοσμίως, παίρνοντας το ‘Bachelor of Arts in Hospitality and Tourism Management’.
Φέτος η σχολή της Glion εξέδωσε ενα ειδικό αφιέρωμα με βάση τα 55 χρόνια λειτουργίας της, εκθέτοντας τις 55 πιο πετυχημένες καριέρες αποφοίτων του Πανεπιστημίου από το έτος ίδρυσής του το 1962.
Η Κρητικιά Έλλη Γενιατάκη τον Μάιο του 2017 αναγνωρίστηκε ως η μοναδική Ελληνίδα που μπαίνει στο επετειακό ‘55 Years of Excellence’ Booklet. Η αναγνώριση συγκινητική, μιας και ξεχώρισε ανάμεσα σε 13.000 επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού και Επιχειρηματικού Κλάδου από 150 χώρες.
Σε όλη τη φοιτητική πορεία της η Έλλη Γενιατάκη έχει εργασθεί σε Annual Events στο Gstaad και σε αρκετά banquets της Ελβετίας, δίνοντας έμφαση στο Food & Beverage Department.
Η επαγγελματική της πορεία ήταν από την αρχή στρατηγικά προδιαγεγραμμένη για Success Stories, αφού αποφάσισε να ξεκινήσει την καριέρα της εκτός συνόρων. Έτσι, εντάχθηκε στο Rooms Division Department των Marriott Hotels στη Μάλαγα της Ισπανiας, συνεχίζοντας ως υπεύθυνη σε 19 Συνεδριακά Κέντρα της Hilton στις Βρυξέλλες, και αργότερα μετοκομίζοντας στην Δυτική Αμερική για να συνεργαστεί με το Westin Kierland Resort & Spa, μέλος των Starwood Hotels & Resorts.
Η Έλλη Γενιατάκη ζει στην Ελλάδα από το 2009, αναλαμβάνοντας το Ποιοτικό και Λειτουργικό κομμάτι πολυτελούς Ξενοδοχειακής μονάδας στην Κρήτη. Από το 2016 είναι στο Radisson Blu Beach Resort, μέλος του Carlos Rezidor Hotel Group με πάνω απο 1.440 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο.
Το πάθος της για γνώση δεν φαίνεται να σταματάει, αφού το 2014 έλαβε και το WSET® Level 1 Award in Wines με καθηγητή της τον πρώτο Έλληνα Master of Wine, Κωσταντίνο Λαζαράκη.
Από το 2015 ειναι Guest Lecturer στο MBS College of Crete, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Επίσης το 2016 εκπαιδεύτηκε στο Business School της Carlson Rezidor στην Ιρλανδία και τα τελευταία δύο χρόνια είναι Brand Ambassador & Certified Trainer των Radisson Blu Hotels & Resorts, εκπαιδεύοντας τους εργαζόμενους της Παγκόσμιας Ξενοδοχειακής Αλυσίδας με βάση τα διεθνή Standards.
Το πανεπιστήμιο της Glion βραβεύτηκε στο Παρίσι το 2015, ως το ‘Καλύτερο Πανεπιστήμιο ανά τον κόσμο για Ξενοδοχειακες Σπουδές’, τηρώντας την Ελβετική ποιότητα στην υψηλών απαιτήσεων βιομηχανία του Τουρισμού.
Σήμερα, πάνω από 13.000 απόφοιτοι της Glion είναι ηγέτες της Επιχειρηματικότητας σε πάνω απο 150 χώρες. Από το 1962, έτος Ίδρυσης του θρυλικού Glion Institute of Higher Education, κανένας Έλληνας δεν είχε συμπεριληφθεί στα Success Stories της Ελβετικής Σχολής.
«Ευχόμαστε οι επιτυχίες τους να εμπνεύσουν τις επόμενες γενεές των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών όλου του χώρου», σημειώνει ο Πρόεδρος του Alumni Association of Glion.

http://www.voria.gr