Αυγενάκης σε εκδήλωση της ΓραμματείαςΓυναικείων Θεμάτων στη Θεσσαλονίκη «Η γυναικεία απασχόλησηενισχύει την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη» Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα

 

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, σε μια εποχή όπου η οικονομική κρίση και η κυβερνητική αναλγησία δοκιμάζουν την καθημερινότητα, η συμμετοχή των γυναικών αποτελεί καταλύτη για την κοινωνική συνοχή, αλλά και διέξοδο στον λαβύρινθο της οικονομικής ύφεσης», δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας -Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, χθες, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στην εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων.

 

Στην εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτωνμε θέμα: «Ενίσχυση Γυναικείας απασχόλησης. Ενίσχυση της εθνικής οικονομίας», απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Λ. Αυγενάκης, ενώ το θέμα ανέπτυξαν ηκα ΕλίζαΒόζεμπεργκ, Ευρωβουλευτής Ν.Δ. και ο κ. Χρήστος ΣταϊκούραςΤομεάρχης Οικονομικών της Ν.Δ.– Βουλευτής Φθιώτιδας.

Ο Γραμματέας της Ν.Δ., αφού συνεχάρη την κα Μ. Συρεγγέλα, Γραμματέα Γυναικείων Θεμάτων για το συνολικό έργο της Γραμματείας, στο πλαίσιο του χαιρετισμού που απηύθυνε, επεσήμανε: «Η ουσιαστική στήριξη και προώθηση της ισότητας, τωνίσων δικαιωμάτων και των ίσων ευκαιριών σε όλους τους τομείς είναι κεντρικό σημείο της ιδεολογίας μας. Η Ν.Δ. πιστεύει στην ισότιμη συμμετοχή των γυναικών, καθώς και στην ενδυνάμωσή τους τόσο στην αγορά εργασίας, όσο και στο επιχειρείν. Για το λόγο αυτό υπό την καθοδήγηση του Κ. Μητσοτάκη εργαζόμαστε σκληρά για τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών και προϋποθέσεων ενός ουσιαστικά ισότιμου συναγωνισμού με στόχο την ενίσχυση της εθνικής οικονομίας και της κοινωνικής συνοχής».