Αυγενάκηςσε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ θα εκφράσει το νέο πατριωτισμό της αλήθειας και της συνέπειας»

 Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα

«Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα τέλος σε αυτόν τον εθνικό εφιάλτη. Ήρθε η ώρα να πούμε ότι η τωρινή μιζέρια και κατάντια είναι μια θλιβερή παρένθεση» δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας -Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, χθες, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, σε εκδήλωση της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. με θέμα «Από την Ελλάδα της κρίσης στην Ελλάδα του Αύριο», στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης με καλεσμένους τον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ.κ. Κ. Χατζηδάκη και τον Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. κ. Λ. Αυγενάκη.

«Η «πρώτη φορά Αριστερά» ήρθε στην εξουσία με τα πανιά της φουσκωμένα από τον αέρα του λαϊκισμού, θα φύγει με τα πανιά της σκισμένα από τον άνεμο της εθνικής αναγέννησης. Έναν άνεμο που θα εκφράσει πολιτικά η μεγάλη μας παράταξη, η Νέα Δημοκρατία» επεσήμανε ο Γραμματέας της Ν.Δ., ευρισκόμενος στη Βόρεια Ελλάδα στο πλαίσιο του δεκαήμερου προγράμματος εκδηλώσεων – δράσεων της Ν.Δ.στο πλαίσιο της 82ης Δ.Ε.Θ.

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι:«ο Ελληνικός λαός πρέπει να κρίνει το ΣΥΡΙΖΑ, όχι από αυτά που υπόσχεται, αλλά από αυτά που πράττει! Να κρίνει την Κυβέρνηση όχι μόνο στο τι δεσμεύεται, αλλά κυρίως στο τι έχει ψηφίσει, τι έχει φέρει με τις πολιτικές της στις πλάτες των Ελλήνων».

Τέλος, ο Γραμματέας της Ν.Δ. υποστήριξε ότι:«δεν αξίζουν οι Έλληνες άλλα ψέματα, άλλη κοροϊδία. Χρειάζονται έργα, χρειάζεται σκληρή δουλειά. Χρειάζεται πολιτική αλλαγή, όχι αλλαγή προσωπείου. Σε λίγες ημέρες από το βήμα της Δ.Ε.Θ. ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει γι’ αυτό το σχέδιο και θα εκφράσει αυτό το νέο πατριωτισμό της αλήθειας και της συνέπειας».