
Η σπουδαία συναυλία που θα γίνει στις 13 Σεπτέμβρη προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ αποκτά ένα επιπλέον κίνητρο αφού όλοι πρέπει να σταθούμε στο πλευρό της 8χρονης Ευαγγελίας.
Συγκεκριμένα στις θύρες του γηπέδου Θ.Βαρδινογιάννη, θα βρίσκεται μία κάλπη, όπου θα παραλάβει στο τέλος εκπρόσωπος της οικογενείας της μικρής Ευαγγελίας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει αύριο Τετάρτη(06/09) τον Ερμή Ζωνιανών και το Σάββατο()9/9 τον Κισσαμικό σε δύο ακόμα φιλικά που θα δώσουν οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου.
Το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην ομάδα του Μανώλη Πατεμτζή θα είναι κεκλεισμένων των θυρών καθώς είναι ένα φιλικό καθαρά προπονητικού χαρακτήρα ενώ αντιθέτως το φιλικό του Σαββάτου απέναντι στον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό θα γίνει στο «Θ.Βαρδινογιάννη» και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να το παρακολουθήσει.
Το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ θα έχει εικόνα για τους τραυματίες Λεάλ-Σιώπη, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Πλατανιά.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, την Τρίτη (5/9) θα γίνει διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα), την Τετάρτη (5.30) στο αθλητικό κέντρο υπάρχει το φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών, την Πέμπτη και την Παρασκευή υπάρχει προπόνηση το απόγευμα και το Σάββατο (9/9) υπάρχει το φιλικό με τον ΑΟΧανιά-Κισσαμικό στο Θ.Βαρδινογιάννη.
*Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου «Λίγο κρασί λίγο θάλασσα» για το γεύμα, που παρέθεσαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ, το Σάββατο το μεσημέρι.
Του Γιάννη Παρασύρη









