Συνεδρίαση ΝΟΔΕ Ηρακλείου ενόψει της επίσκεψης του κ. Κ. Μητσοτάκη

Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε εχθές Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017, παρουσία του Προέδρου της ΝΟΔΕ κου Καλλέργου Βουλγαράκη, του Αντιπροέδρου και Διευθυντή της οργάνωσης κου Βαγγέλη Καρκανάκη, του Υπεύθυνου Τύπου και Επικοινωνίας κ. Λευτέρη Ζερβού, στελεχών και μελών του κόμματος καθώς και αυτοδιοικητικών στελεχών.

 

Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η προετοιμασία και ο συντονισμός εν όψει της επίσκεψης του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη την Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017, στο Ηράκλειο για τη σύσκεψη με θέμα την οδική ασφάλεια, την οδική συμπεριφορά και τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

 

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει συγκαλέσει την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2017, στις 16:30, στο Ηράκλειο, σύσκεψη για την οδική συμπεριφορά στην Κρήτη και τις υποδομές με έμφαση στον Βόρειο Οδικό Άξονα του νησιού (ΒΟΑΚ).

 

Στη σύσκεψη θα συζητηθεί η οδηγική συμπεριφορά στους δρόμους της Κρήτης, αλλά και οι πιθανές λύσεις στο θέμα του ΒΟΑΚ, ενώ θα συμμετάσχουν η Περιφέρεια Κρήτης, δημοτικές αρχές του νησιού, τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, του ΕΚΑΒ, στελέχη του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε., εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Κρήτης, οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Κρήτης, εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, ο Ιατρικός ΣύλλογοςΗραλκλείου, εργαζόμενοι καιεπιχειρηματίες του νησιού, εθελοντικές ομάδες διάσωσης και πρόληψης, το ForumΟδηγούμε με ασφάλεια, εκπρόσωποι του Πάρκου Τροχαίων Δυστυχημάτων Χανίων, “Χρήστος Πολέντας”, ο Εθελοντικός Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.ΤΑ., ο Σύλλογος Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων Κρήτης «Αγ. Χριστόφορος», αθλητικοί σύλλογοι,τα επιμελητήρια της Κρήτης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης, τουριστικοί φορείς, εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Ν. Ηρακλείου, του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, των Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Πόλεως Ηρακλείου, των Υπεραστικών Λεωφορείων κ.α..

 

Στο πλαίσιο της σύσκεψης, θα παρουσιαστεί το σχέδιο «Προσέχω» της Νέας Δημοκρατίας για την οδική ασφάλεια, ενώ θα τεθεί στο επίκεντρο η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΒΟΑΚ.

 

Επιπλέον, στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, συζητήθηκε και μια σειρά άλλων θεμάτων για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της οργάνωσης καθώς και η συμμετοχή της Ν.Δ. στις επιμελητηριακές εκλογές. Όπως τόνισαν τα στελέχη της ΝΟΔΕ,«η ΝΔ θα δώσει τη μάχη των εκλογών στα επιμελητήρια συγκροτημένα και μαζικά και θα στηρίξει καταξιωμένα πρόσωπα από την κοινωνία».