Εργασίες συντήρησης στις παιδικές χαρές

Εργασίες συντήρησης στις παιδικές χαρές του Γαζίου, της Αμμουδάρας και του Αγίου Δημητρίου, πραγματοποιήθηκαν από την Τ.Κ. Γαζίου με την συνεργασία της Τεχνικής και της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου.
Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης φθαρμένων και βανδαλισμένων οργάνων, επισκευές στις περιφράξεις, καθαρισμοί και κλαδέματα στα δένδρα, βαψίματα, κ.α.
Ανάλογες εργασίες θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες και στις παιδικές χαρές του Καβροχωρίου και των εργατικών κατοικιών Γαζίου, όπου έχουν γίνει βανδαλισμοί και έχουν προκληθεί φθορές από αγνώστους.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης επιθεώρησε τις εργασίες, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Άρη Σαλούστρο και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό, απευθύνοντας παράλληλα και έκκληση προς όλους να σεβαστούν τις παιδικές χαρές, να προστατέψουν την περιουσία των ίδιων των πολιτών και να συμβάλλουν έτσι ώστε αυτές να διατηρηθούν σε άριστη κατάσταση για να μπορούν να τις χαίρονται τα μικρά παιδιά.