Νέα δικηγόρος στο Δήμο Μαλεβιζίου

Ορκίστηκε ενώπιον του Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Γιώργου Μανουσάκη, στελεχών της Δημοτικής Αρχής και υπηρεσιακών παραγόντων, η νέα δικηγόρος του Δήμου Μαλεβιζίου Ελευθερία Βιστάκη.

 

Η Ελευθερία Βιστάκη επιλέχτηκε έπειτα από ανοικτή πρόσκληση που απεύθυνε ο Δήμος Μαλεβιζίου, μέσα από μια διαδικασία στην οποία συμμετείχαν συνολικά 24 υποψήφιοι δικηγόροι.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης αποτελούνταν από τον κ. Γιάννη Αλεξανδράκη, Πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ως Πρόεδρο και μέλη τους εκπροσώπους του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου κ.κ. Κυριάκο Τζωρτζάκη, Φραγκίσκο Λαμπρινό και Μανώλη Βοργιά, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Μαλεβιζίου Θανάση Κύρκο. Αξίζει να τονιστεί ότι η επιλογή της Ελευθερίας Βιστάκη έγινε με ομόφωνη απόφαση της αρμόδιας επιτροπής που αξιολόγησε όλες τις υποψηφιότητες.

 

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης καλωσόρισε την Ελευθερία Βιστάκη στην οικογένεια του Δήμου Μαλεβιζίου και εξέφρασε την πεποίθηση ότι μαζί και με την συνάδελφό της Χριστίνα Κοκκινάκη, θα συμβάλλουν στην ταχύτερη προώθηση των νομικών υποθέσεων του Δήμου.

Η Ελευθερία Βιστάκη από την πλευρά της ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντά της.