Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε το φιλικό με την Ομόνοια την Κυριακή (27/8)

Ο ΟΦΗ έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες του σπουδαίου φιλικού κόντρα στην Ομόνοια όπως και τις τιμές των εισιτηρίων που θα κοστίζουν 10 και 15 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Οι πόρτες του Γεντί Κουλέ, ανοίγουν ξανά την Κυριακή 27/8 στις 8μμ, για το πρώτο φετινό παιχνίδι της ομάδας μας, στο σπίτι μας, στο γήπεδο μας!
Εστω και αν πρόκειται για ένα φιλικό, προετοιμασίας, ο αντίπαλος μας, δίνει στο παιχνίδι ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς η Ομόνοια Λευκωσίας, είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Κύπρου και έρχεται στο Ηράκλειο, πανέτοιμη για τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα!
Για τον κόσμο του ΟΦΗ είναι μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσει το πρώτο δυνατό τεστ της σεζόν και να δεί από κοντά την ομάδα που χτίζει ο Νίκος Παπαδόπουλος.
Τους νέους παίκτες και τις νέες μεταγραφές!
Μετά την θετική εικόνα που έδειξε ο ΟΦΗ στα πρώτα φιλικά που έγιναν στο Καρπενήσι, το ενδιαφέρον μεταφέρεται πλέον επί Κρητικού εδάφους, με πρώτο δυνατό παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια Λευκωσίας.
Την Κυριακή στις 8μμ, έχει μπάλα, έχει ΟΦΗ, έχει Γεντί Κουλέ!
Και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.
Στο πρώτο φετινό παιχνίδι της ομάδας στο σπίτι μας!
Για να χειροκροτήσουμε την ομάδα και τους παίκτες μας και να τους δώσουμε δύναμη για την φετινή αγωνιστική σεζόν!
Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα τεθούν άμεσα σε κυκλοφορία και οι τιμές τους είναι 10 ευρώ για τις θύρες 1,4,5,6 και 15 ευρώ για τις θύρες 2,3,7,8.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-18, μπαίνουν κανονικά στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους.
Τέλος ο Κώτσιος – επέστρεψαν Αδάμος, Μαρινάκης!
Σαρωτικές αλλαγές που φέρνουν άνω – κάτω το ποδοσφαιρικό τμήμα επιφύλασσε το βράδυ της Δευτέρας με τον ΟΦΗ να απολύει τον Ηλία Κώτσιο ενώ στην θέση του προσελήφθη ο Παύλος Αδάμος. Τεχνικός διευθυντής της Κ19 και σκάουτερ ο Πέτρος Μαρινάκης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 που έγινε την Δευτέρα (21/8) το βράδυ στο Γεντί Κουλέ, ελήφθη η απόφαση της λήξης της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ηλία Κώτσιο.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει απο καρδιάς τον Ηλία Κώτσιο για την προσφορά του στον ΟΦΗ ως ποδοσφαιριστής τα τελευταία δυο χρόνια, αλλά και το ρόλο του ως τεχνικός διευθυντής το τελευταίο διάστημα.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Παύλος Αδάμος, ενεργοποιείται σε πόστο Γενικού Αρχηγού και Τεχνικού διευθυντή της πρώτης ομάδας.
Ενώ ο Πέτρος Μαρινάκης αναλαμβάνει πόστο τεχνικού διευθυντή στην Κ19 και τις υποδομές του ΟΦΗ, αλλά και σκάουτερ στην πρώτη ομάδα.
Του Γιάννη Παρασύρη