«Ας μην είναι μια ακόμη πολιτικάντικη υπόσχεση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από αυτές σήμερα λέει και αύριο ξε-λέει»

 

Ανακοίνωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκηαναφορικά με τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών για τους κόμβους στην Αγία Πελαγία και για έργα υποδομής στην Κρήτη ενόψει της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στην Κρήτη:

 

«Δυόμισιχρόνια τώρα το Υπουργείο Υποδομών δεν έχει κάνει το παραμικρό για την κατασκευή των κόμβων στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, όπως και για όλες τις βασικές υποδομές του νησιού μας.

Δυόμισιχρόνια απραξία, αδιαφορία, κυκλοφοριακό χάος και τροχαία ατυχήματα, ειδικά στο συγκεκριμένο κόμβο..

Σήμερα λοιπόν, ημέρα ανακοινώσεων, κυβερνητικά στελέχη δηλώνουν πως το έργο είναι «ώριμο» και θα δημοπρατηθεί εντός του 2017.

Μακάρι, έστω δυόμισι χρόνια μετά, και ελπίζουμε να μην είναι μια ακόμη κενή εξαγγελία, μια πολιτικάντη υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ, από αυτές που «σήμερα λέει και αύριο ξε-λέει» για ένα ζήτημα που αφορά ζωές.

Προτού σπεύσουν να κατηγορήσουν, ας διαβάσουν την επίσημη απάντηση του Υπουργού κ. Σπίρτζη( https://goo.gl/AXheSa )σε ερώτησή μου από 30-5-2017, όπου περιγράφει με γλαφυρότητα την ανευθυνότητα του Υπουργού που έταζε σε όλη την χώρα ότι θα χρηματοδοτηθούν όλα τα έργα από το Π.Δ.Ε.».

 

 

Συνημμένα:

  1. Η απάντηση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών: https://goo.gl/AXheSa