ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ…» ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

«ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ…»

 ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ

ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ»

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 13€

Προπώληση, ανέργων, φοιτητικό: 10€, ΑΜΕΑ, παιδιά(έως 10 ετών): ΔΩΡΕΑΝ

 

Η συναυλία με τον Μιχάλη Τζουγανάκη «ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ…» θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2017» του Δήμου Ηρακλείου την Παρασκευή 04 Αυγούστου στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» στις 21:30 με είσοδο 13€, Προπώληση, ανέργων, φοιτητικό: 10€
ΑΜΕΑ, παιδιά(έως 10 ετών): ΔΩΡΕΑΝ.

 

«Κόντρα του καιρού…» Μιχάλης Τζουγανάκης
Μαζί του ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης

 

Κόντρα του καιρού…παρέα με τον άνεμο της καρδιάς του, ο μοναδικός τραγουδοποιός κι ερμηνευτής Μιχάλης Τζουγανάκης, ταξιδεύει «πάλι-πάλι», μα κάθε φορά από την αρχή, στην Κρήτη, στις ρίζες του, τον τόπο π ’αγαπά, στις θάλασσες που χρόνια τώρα πολεμά να εξημερώσει την άγρια ψυχή του λαούτου του, να το φέρει στα μέτρα του, να το δυναστεύσει…Σ ’αυτό το «ξεσυνόρισμα» δεν υπάρχει νικητής, ο Μιχάλης είναι το alter ego του λαούτου του και το λαούτο είναι το alter ego του Μιχάλη. Με τον ευαίσθητο σεβασμό που περιβάλλει την παράδοση της κρητικής μουσικής, «χαϊδεύοντας» την με την εκρηκτική του ιδιοσυγκρασία, της χαρίζει μια jazz με σμίγματα rock ψυχοσύνθεση. Αεικίνητος, παρορμητικός, εκφραστικός, μεταδίδει όλη αυτή την «ηφαιστειογενή» του ενέργεια στο κοινό, το οποίο ενώνεται και περπατά μέσα στο συναίσθημα της μουσικής και του τραγουδιού του.
Στον περίπατο αυτό, συνοδοιπόρος του Μιχάλη Τζουγανάκη, ο γιος του Αλέξανδρος, που ακολουθεί σταθερά και επάξια τα βήματα του πατέρα του, οπλισμένος κι εκείνος με τη δύναμη του λαούτου και της φωνής του.

Μαζί τους, οι ξεχωριστοί τους μουσικοί: Μαμπρέ Κασαρτζιάν κοντραμπάσο, Ανδρέας Πόλκας τύμπανα, Νίκος Γκαλονάκης κρουστά, Γιώργος Πασχάλης κιθάρα, μπάσο, Μιχάλης Τσικαλάκης λύρα.