«Οι σπασμωδικές τους ενέργειες μαρτυρούν την ενοχή τους»

Ανακοίνωση ΝΟΔΕ Ηρακλείου αναφορικά με την επιστολή των εκπαιδευτικών ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Ηρακλείου

«Είναι πραγματικά θλιβερό το γεγονός πως εκπαιδευτικοί ξεχνώντας την ιδιότητά τους και το λειτούργημα που υπηρετούν, γίνονται πιστοί εφαρμοστές της κομματικής γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ, προβαίνοντας, μάλιστα, σε κριτική δημοσιογράφων και ΜΜΕ του νομού μας. 

Η πρωτοφανήςαυτή παρέμβαση των εκπαιδευτικών ΣΥΡΙΖΑ της ΠΕ Ηρακλείου που αποσκοπεί στη «συμμόρφωση»του δημοσιογράφου και του μέσου,που ανέδειξαν το ζήτημα της «διάτρητης» διαδικασίας επιλογής διευθυντών σχολείων, φανερώνει  την αγωνία τους για το θέμα. Ένοχη αγωνία που ενισχύει τις φωνές εκείνων των εκπαιδευτικών που μιλούν για παρασκηνιακές μεθοδεύσεις υπέρ ημετέρων. 

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά! Δεν θα επιτρέψουμε στα φερέφωνα της κομματικής γραμμήςτου ΣΥΡΙΖΑ να μετατρέψουν σε αποκαΐδια και τον χώρο της παιδείας μέσα από τις προσφιλείς τους ρουσφετολογικές πρακτικές.

Απέναντι στις συντεχνίες και τις κλίκες που τροφοδοτεί ιδεολογικά η Κυβέρνηση, έχει δημιουργηθεί ένα ισχυρό μέτωπο πολιτών που στηρίζουν την αριστεία, την αξιοκρατία και την διαφάνεια. Η ΝΔ συντάσσεται με τους πολίτες αυτούς και μαζί τους θα δώσει τέλος στην ανεξέλεγκτη και καταστροφική τους δράση».