Για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι το CinemaOnTheRoadχαρίζει όμορφες βραδιές στους Ηρακλειώτες – Ξεκίνησαν οι προβολές

Το CinemaOnTheRoadαναμένεται και φέτος να χαρίσει όμορφες βραδιές στους Ηρακλειώτες. Με όλα τα απαραίτητα σύνεργα αλλά κυρίως με καλοκαιρινή διάθεση, ήδη από τις 31 Ιουλίου το CinemaOnTheRoad έχει ξεκινήσει τις προβολές του  στις πλατείες και στους δρόμους του Δήμου Ηρακλείου με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού– Εθελοντισμού, της ΔΗΚΕΗ, των προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων και των Πολιτιστικών Συλλόγων.

Οι προβολές αυτές θα συνεχιστούν μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου με είσοδο ελεύθερη για το κοινό και για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι οι Ηρακλειώτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη μαγεία του σινεμά.

Οι προβολές ξεκίνησαν την Δευτέρα 31 Ιουλίου από το Πάρκο της Λεωφόρου Κνωσού, συνεχίστηκαν την Τρίτη 1η Αυγούστου στο Ρουκάνι και αύριο, Πέμπτη 3 Αυγούστου το CinemaOnTheRoadθα βρεθείστον Άγιο Μύρωνα (Άλσος Χριστού)στις 21:00 όπου προβάλλεται η ταινία «Η ζωή είναι ωραία με τα μάτια κλειστά» σε σκηνοθεσία ΝταβίντΤρουέμπα. Πρόκειται για μία ταινία που δανείζεται τον τίτλο της από το «strawberryfieldsforever» των Beatlsκαι είναι εξίσου τρυφερή, νοσταλγική και όμορφη.

Την Παρασκευή 4 Αυγούστουστις 21:00 οι προβολές θα συνεχιστούν στο Βενεράτο με την ταινία «Διαιτητής» σε σκηνοθεσία  PaoloZucca.Θέμα της ταινίας μία μικρή τοπική ομάδα ποδοσφαίρου ενός χωριού της Σαρδηνίας που βλέπει μία ξαφνική άνοδο όταν επιστρέφει ο Matzutzi, άσσος της μπάλας για πολλά χρόνια, μετανάστης στην Αργεντινή. Ίσως αυτός καταφέρει να κάνει την ομάδα αντάξια με την εδώ και χρόνια ορκισμένη αντίπαλο της , την Montecristo.

Το Σάββατο 5 Αυγούστουστις 21:00 το CinemaOnTheRoadθα στηθεί στις Κάτω Ασίτες και θα προβληθεί η ταινία «Το Αρνάκι» σε σκηνοθεσία ΚουτλούγΑταμάν. Πρόκειται για μία πολιτική ταινία που γοητεύει με το σκανταλιάρικο κέφι και το φεμινιστικό λόγο της.