Περισσότερα από χίλια παιδιά στα VillageCamp του Δήμου Ηρακλείου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 17 Ιουνίου στον Προφήτη Ηλία ο κύκλος των VillageCamp που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου σε περιοχές της περιφέρειας. Προηγήθηκαν τα camp σε Δαφνές, Ασίτες  – Άγιο Μύρωνα, Φορτέτσα – Βασιλιές και Νέα Αλικαρνασσό όπου συμμετείχαν περισσότερα από 1.000 παιδιά.

Συνολικά ο Δήμος, στο πλαίσιο του κεντρικού σχεδιασμού του για τον μαζικό αθλητισμό,  έχει διοργανώσει μέχρι στιγμής 12 VillageCamp, στα οποία τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αθληθούν, να ψυχαγωγηθούν, να επιμορφωθούν και να επιδοθούν σε δραστηριότητες, μαζί με τους γονείς τους, με στόχο να διδαχθούν τα οφέλη της άθλησης και να την εντάξουν στην καθημερινότητά τους.

 Ο Αντιδήμαχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς δήλωσε σχετικά: «Ο θεσμός των VillageCampέφτασε και σε περιοχές εκτός κέντροθ, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο τα villagecampνα ενισχύονται με νέες δράσεις και περιεχόμενο και να πηγαίνουν σε όλο και περισσότερες περιοχές του Ηρακλείου».

Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού Ηρακλείου και ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ, ευχαριστούν θερμά για την στήριξη τους στον θεσμό των  VillageCamp, τους πολιτιστικούς συλλόγους και τοπικές δημοτικές κοινότητες  των περιοχών που υλοποιήθηκαν τα  VillageCamp, την Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (Κρήτης), το Λιμεναρχείο Ηρακλείου την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, το Τμήμα Σαμαρειτών Ηρακλείου,  την περιβαλλοντολογική ομάδα περιοχής Κάτω Ασιτών και τα σχολεία των περιοχών που συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχή διοργάνωση των εκδηλώσεων. Επίσης ευχαριστούν θερμά το προσωπικό των δημοτικών αθλητικών Κέντρων, του ΔΟΑΠΦΜΑΗ και του προγράμματος «Αθλητισμός για Όλους».