Συγχαρητήρια Περιφερειάρχη στην π. Πρόεδρο του ΤΕΙ Κρήτης Χαρά Αθανασάκη που τιμήθηκε σε ειδική εκδήλωση στο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα

Τις ευχές και τα συγχαρητήρια του στη π. Πρόεδρο του ΤΕΙ Κρήτης Χαρά Αθανασάκη Μιχαηλίδου που τιμήθηκε σε ειδική εκδήλωση του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος ως αναγνώριση του έργου της, έδωσε ο Περιφερειάρχης  Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Η τελετή τιμής στη Χαρά Αθανασάκη-Μιχαηλίδου έγινε στο αμφιθέατρο του κλειστού γυμναστηρίου «Μάρκος Καραναστάσης» του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης στον Εσταυρωμένο Ηρακλείου παρουσία εκπροσώπων τοπικών αρχών, της εκπαιδευτικής κοινότητας, φοιτητών, κ.α. Για την προσφορά και το έργο της κας Αθανάσακη ως εκπαιδευτικού, και π. Προέδρου του ΤΕΙ μίλησαν ο Πρόεδρος του Ιδρύματος και άλλα στελέχη του.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε ανάγνωση ψηφίσματος της συνέλευσης του ΤΕΙ Κρήτης και επίδοση τιμητικής πλακέτας στην τιμώμενη από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ευάγγελο Καπετανάκη, ενώ ακολούθησε αντιφώνηση με ευχαριστίες από την τιμώμενη ομότιμη καθηγήτρια τ. Πρόεδρο του ΤΕΙ, π. Νομάρχης Ηρακλείου, Χαρά Αθανασάκη Μιχαηλίδου.