Σήμερα τα εγκαίνια Κέντρου Ερευνών και Μελετών (Κ.Ε.ΜΕ) από τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Οδυσσέας-Ιωάννης Λ. Ζώρας θα εγκαινιάσουν το Κέντρο Ερευνών και Μελετών (Κ.Ε.ΜΕ.) για τις Ανθρωπιστικές, τις Κοινωνικές και τις Επιστήμες Αγωγής σήμερα Δευτέρα 8 Μαΐου 2017  και ώρα 17.30 στον προαύλιο χώρο του Κ.Ε.ΜΕ. στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης των εγκαινίων, θα πραγματοποιηθεί Διεθνές Συμπόσιο με θέμα: “Research Centers, Projects and Synergies” (Αίθουσα Συγκλήτου, Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου, 09.45 – 14.30) καθώς και Ελεύθερη Περιήγηση (OpenHouse) στους χώρους του Κ.Ε.ΜΕ. (15.30 – 17.30 και 18.50 – 20.00).

To Κέντρο Ερευνών και Μελετών (Κ.Ε.ΜΕ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης για τις Ανθρωπιστικές, τις Κοινωνικές και τις Επιστήμες της Αγωγής αποτελεί αυτόνομη, ενιαία, διεπιστημονική ερευνητική μονάδα, εποπτευόμενη από τη Σύγκλητο με στόχο να προάγει την έρευνα στις Ανθρωπιστικές, τις Κοινωνικές και τις Επιστήμες της Αγωγής και να εκπονεί μελέτες για λογαριασμό τρίτων.

Στο Κ.Ε.ΜΕ. εντάσσονται: Ερευνητικά Εργαστήρια, Ερευνητικά Προγράμματα ομάδων ή μεμονωμένων ερευνητών, καθώς και αυτοχρηματοδοτούμενα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, τα οποία συνδέονται με τις Ανθρωπιστικές, τις Κοινωνικές και τις Επιστήμες της Αγωγής.