Σκαλάνι: Ζητούν παραίτηση Λαμπρινού, επιστολή οργής !

Μια άκρως σκληρή επιστολή με αποδέκτη τον δήμαρχο Ηρακλείου από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σκαλανίου που φτάνει ακόμα να ζητήσει και την παραίτηση του δημάρχου Ηρακλείου αναφορικά με το ζήτημα της μετεγκατάστασης των Ρομά από τον καταυλισμό στα Δύο Αοράκια που είναι σήμερα , στο Σκαλάνι.

Η επιστολή της οργής προς το δήμαρχο Ηρακλείου:

“Μετεγκατάσταση  καταυλισμού Ρομά.

Κύριε Δήμαρχε , αισθάνομαι υποβαθμισμένος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σκαλανίου. Χθες 3 Μαΐου πληροφορήθηκα από τα κανάλια και τις εφημερίδες για την μετεγκατάσταση των Ρομά από τα Δύο Αοράκια  στο Σκαλάνι, σε ένα από τα ωραιότερα προάστια του Ηρακλείου, ήσυχο, πολιτισμένο και με γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Πληροφορούμε ότι εδώ και 2 μήνες δουλεύεται υπογείως χωρίς διαβούλευση για την προώθηση μετεγκατάστασης των Ρομά. Αγνοείτε τον Πρόεδρο και το Κοινοτικό Συμβούλιο Σκαλανίου και τους φορείς, Πολιτιστικό  Σύλλογο, Αγροτικό Σύλλογο, Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, Σχολική Επιτροπή, Εκκλησιαστικό Συμβούλιο. Αποφασίζετε χωρίς διαβούλευση την μετεγκατάσταση Ρομά στο Σκαλάνι και θέλετε να  αγοράσετε ιδιωτικό οικόπεδο αξίας 1.000.000 ευρώ, τη στιγμή που υπάρχει δημοτική περιούσια. Αυτό δεν θα το δεχτούμε ποτέ και αν δεν το πάρετε πίσω θα αρχίσουμε κοινοποιήσεις, κλείσιμο δρόμων και τα λοιπά.

Αυτά είναι τα έργα που έχεις κάνει στο Σκαλάνι;

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ εδώ και 3 χρόνια δεν έχεις βάλει ούτε  μία μπρόκα  ενώ σου έχω στείλει πάρα πολλά αιτήματα  πρωτοκολλημένα εσείς τα αγνοείτε.

Για τους λόγους  αυτούς θα υπερασπιστώ τα συμφέροντα των δημοτών του Σκαλανίου που είναι πάνω από 1300 κάτοικοι και πάρα πολλών   Ηρακλειωτών που έχουν κάνει  επένδυση στο Σκαλάνι. Αν δεν τα πάρετε πίσω  δεν υποβάλω την  παραίτηση μου αλλά ζητώ την δική σας ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.

 Ζητώ τη  θέση των βουλευτών Ηρακλείου, των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας.”