Δείξε το δρόμο στο RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ

48

Το μοναδικό WIND Running Pack έφτασε στα καταστήματα WIND Ηρακλείου
iPhone 5s MONO με 269€ μόνο από την WIND

Ηράκλειο, 25 Απριλίου 2017. Το μοναδικό WIND Running Pack και πολλές ακόμα προσφορές θα βρουν οι λάτρεις της τεχνολογίας στα καταστήματα WIND στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο των αγώνων Run Greece που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Απριλίου.

Το WIND Running Pack περιλαμβάνει τελευταίας τεχνολογίας Smartwatch με οθόνη αφής που λειτουργεί αυτόνομα ή συνδέεται με smartphone συσκευή για να έχουν οι δρομείς όλη την επικοινωνία στο χέρι τους, ενώ με το Power Bank (φορητός φορτιστής) εξασφαλίζουν ενέργεια και μπαταρία σε όλη τη διαδρομή.

Οι δρομείς θα έχουν ακόμα τη δυνατότητα να τερματίσουν το 3 φορές μεγαλύτερο 4G Δίκτυο της WIND με τη SΙΜ Card που θα βρουν στο WIND Running Pack και προσφέρει 1GB χωρίς καμία δέσμευση. Και όλα αυτά, μέσα στην απίθανη τσάντα πλάτης WIND.

Επιπλέον, στα καταστήματα WIND μπορούν όλοι να επιλέξουν:

Το iPhone 5s ΜΟΝΟ με 269€ χωρίς δέσμευση συμβολαίου και άλλες μοναδικές προσφορές από μια μεγάλη γκάμα συσκευών, Τablet και αξεσουάρ.

Σύνδεση κινητής σε οικογενειακό σχήμα για 1500 λεπτά ομιλίας* προς WIND και Q και 10% επιπλέον έκπτωση στο πάγιο.

Δωρεάν VDSL για τρεις μήνες** για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές σταθερής και Internet WIND για πολύ γρήγορη επικοινωνία με ταχύτητες έως 50Mbps.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στις εξειδικευμένες ομάδες των καταστημάτων WIND Ηρακλείου (Λ. Δικαιοσύνης 41, Λ. 62 Mαρτύρων 42-44, Λ. Κνωσσού 202, 25ης Μαρτίου 230 Μοίρες)

-ΤΕΛΟΣ-

Για περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Τύπου WIND Ελλάς
Τηλ. 210 6158000, e-mail: po@wind.gr
*Ισχύει για τις νέες γραμμές που ενεργοποιούνται σε οικογενειακό σχήμα
**H προσφορά ισχύει μόνο για συγκεκριμένες περιοχές με κάλυψη δικτύου WIND VDSL. Η χρέωση της υπηρεσίας μετά τους 3 μήνες ανέρχεται στα 5,50€/μήνα. Ελάχιστη παραμονή στην υπηρεσία 6 μήνες. Τέλος ενεργοποίησης VDSL 20€.

Επισκεφθείτε επίσης το NewsRoom στο www.wind.gr, τη σελίδα μας www.facebook.com/windhellas & ακολουθήστε μας στο http://twitter.com/windhellas

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook