Εθελοντικός καθαρισμός στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας

Δράση καθαρισμού της ευρύτερης περιοχής της Αγίας Πελαγίας και ευαισθητοποίησης των πολιτών με τίτλο «Αγαπάμε τον τόπο μας», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Απριλίου από τις 10 το πρωί με διοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αχλάδας και υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Στη δράση περιλαμβάνεται καθαρισμός των κεντρικών δρόμων από τον ΒΟΑΚ προς τους οικισμούς του Μαδέ, της Λυγαριάς, της Αγίας Πελαγίας και του Μονοναύτη, καθαρισμός των βυθών και των παραλιών της Αγίας Πελαγίας, της Λυγαριάς, του Μονοναύτη, της Ψαρομούρας και του Μαδέ, κ.α. Στόχος της δράσης είναι εξωραϊσμός και η αναβάθμιση των σημείων τουριστικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στην ευαισθητοποίηση των δημοτών, έτσι ώστε να διατηρηθεί ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.

Αμέσως μετά την λήξη της δράσης, στις 13:00, προσκαλούνται όλοι οι εθελοντές και οι επισκέπτες στην κεντρική πλατεία της Αγίας Πελαγίας, όπου θα ακολουθήσει κέρασμα και μουσική γιορτή από τον Super 904, που μαζί με τον Κρητικό 88.7 και το MY tv είναι οι χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης.