Τσακαλώτος, Παπαδημητρίου, Χουλιαράκης τη Πέμπτη στις ΗΠΑ

Greek Finance Minister Euclid Tsakalotos arrives for an EU finance ministers meeting at the EU Council building in Brussels on Tuesday, Nov. 10, 2015. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Μέγαρο Μαξίμου, εν όψει της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ, που πραγματοποιείται την Παρασκευή και το Σάββατο, 21 και 22 Απριλίου, στην Ουάσινγκτον.

Η σύσκεψη έγινε με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, του υπουργού Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη.

Ο κ. Τσακαλώτος, ο κ. Παπαδημητρίου και ο κ. Χουλιαράκης, θα βρίσκονται από αύριο, Πέμπτη 20 Απριλίου, στην Ουάσιγκτον, όπου θα έχουν επαφές για προκαταρκτικές συζητήσεις σχετικά με το χρέος, στο περιθώριο της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ.

Οι επαφές στην Ουάσινγκτον θα πραγματοποιηθούν μετά τις επί τα χείρω προβλέψεις τόσο του ΔΝΤ όσο και της Κομισιόν για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας για τα επόμενα χρόνια.

 πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ