Πάσχα στην Κρήτη… από τα s/m Χαλκιαδάκης!

Το Πάσχα στην Κρήτη έχει ένα έθιμο παραπάνω: τα δώρα μας από τα supermarketΧαλκιαδάκης! Όπως κάθε Πάσχα, έτσι και φέτος, η αγαπημένη αλυσίδα supermarket της Κρήτης, έχει ετοιμάσει πλούσια πασχαλινά δώρα και δωροεπιταγές για τους πελάτες.

Με κάθε 100€ αγορών σε μία απόδειξη, από 9 έως 15 Απριλίου, τα supermarket Χαλκιαδάκης σας κάνουν δώρο ένα κιβώτιο μπύρες 24 τεμαχίων και ένα κιβώτιο PepsiRegular12 τεμαχίων. Ένα όμορφο δώρο για το πασχαλινό σας τραπέζι συνολικής αξίας 29 ευρώ!

Και Τα δώρα συνεχίζονται με έναν άκρως διασκεδαστικό τρόπο! Ο πασχαλινός λαγός έκανε την εμφάνισή του στα supermarket Χαλκιαδάκης ! Όποιος τον βρει και φωτογραφηθεί μαζί του, μπορεί να στείλει την φωτογραφία στην επίσημη σελίδα στο Facebook:supermarketΧαλκιαδάκης, και έτσι απλά να συμμετέχει στην κλήρωση για 10 δωροεπιταγές των 50€!

Και φυσικά, όταν μιλάμε για Πάσχα στην Κρήτη, επιλέγουμε μόνο το καλύτερο για το πασχαλινό μας τραπέζι. Στα s/m Χαλκιαδάκης μπορούμε να βρούμε αρνιά και κατσίκια ΜΟΝΟ ΚΡΗΤΗΣ στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Όλα τα παραπάνω τα οργανώσαμε και τα πραγματοποιούμε για τους πελάτες μας, αφού πρώτα φροντίσαμε να πραγματοποιήσουμε και φέτος το Πάσχα την διανομή τροφίμων στα κοινωνικά παντοπωλεία και τις δομές της Κρήτης. Λίγες μέρες πριν την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας, οι παλέτες με τα τρόφιμα ετοιμάστηκαν, ώστε να φτάσουν έγκαιρα στον προορισμό τους. Την προηγούμενη χρονιά, πάνω από 200.000€ συνολικά διατέθηκαν σε τρόφιμα και προϊόντα για τα κοινωνικά παντοπωλεία και τις δομές του νησιού μας, σε εξοπλισμό σχολείων,  σε χορηγίες για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό της Κρήτης, όπως και για να καλυφθούν οι ανάγκες φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Μπορείτε και εσείς να στηρίξετε το πρόγραμμα «Αλληλεγγύη» των s/m Χαλκιαδάκης, αγοράζοντας δωροεπιταγές από τα καταστήματά μας και δηλώνοντας σε ποια δομή επιθυμείτε να προσφερθούν, ή επικοινωνώντας μαζί μας στο 2810.824140.