Γεννηματά: Ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί η χώρα

«Υπάρχει ελπίδα για τη χώρα. Ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί η χώρα» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά από το Ρέθυμνο, όπου βρίσκεται για να εγκαινιάσει τα νέα γραφεία του κόμματος της.

Η κα Γεννηματά, συνοδευόμενη από στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τον βουλευτή Ηρακλείου Βασίλη Κεγκέρογλου, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Φυσική Πλάσματος και Λέιζερ του ΤΕΙ Κρήτης στο Ρέθυμνο, όπου ενημερώθηκε για το ερευνητικό έργο των επιστημόνων και τη συνεργασία τους με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συμμετέχουν σ’ αυτό.

«Βρεθήκαμε στο Ρέθυμνο, πόλη των γραμμάτων και των τεχνών, διότι θέλουμε να δούμε αυτή τη διαφορετική Ελλάδα. Την Ελλάδα της καινοτομίας, της εκπαίδευσης, της γνώσης, της έρευνας, την Ελλάδα που δημιουργεί» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Πιστεύω πως θα πετύχουμε, διότι μπορούμε να πετύχουμε και γι’ αυτό το διάστημα η Δημοκρατική Συμπαράταξη επεξεργάζεται το σχέδιο “Ελλάδα”, που απαντά ακριβώς στην ανάγκη για ανάπτυξη, νέο παραγωγικό μοντέλο, ώστε να μπορέσουμε να φύγουμε από τα μνημόνια και την κρίση με ασφάλεια, μέσα στην Ευρωζώνη και να ξανά αισθανθούμε οι Έλληνες εθνικά υπερήφανοι», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια η κα Γεννηματά βρέθηκε στο Κέντρο Μελέτης και Έρευνας της Ιστορίας της Εκπαίδευσης και του Διδασκαλικού Επαγγέλματος.

 πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ