Σουπιές με ξύδι, μέλι και δενδρολίβανο από το Χρήστο Λάππα

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 κιλό σουπιές μικρές
  • 200 γρμ. ελαιόλαδο
  • 100 γρμ. ξύδι
  • 50 γρμ. μέλι
  • 50 γρμ. δενδρολίβανο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κουταλιά σούπας αλεύρι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις σουπιές και τις περνάμε από καυτό λάδι. Τις τοποθετούμε σ’ ένα ταψί. Στο λάδι βάζουμε το αλεύρι, το ξύδι, το μέλι και το δενδρολίβανο να βράσουν 5 λεπτά. Το περιχύνουμε στις σουπιές και τις βάζουμε στο φούρνο για 15 λεπτά.

http://www.cretanfoodnews.gr