Αδαμίδης: Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ δεν θα «κατεβάσει» διακόπτες – Αν γίνει θα είναι προβοκάτσια

30

Αποκλειστικά στο paraskhnio.gr μίλησε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης, και ξεκαθάρισε ότι ακόμα και αν προχωρήσουν οι εργαζόμενοι σε μαζική απεργία, δεν υπάρχει περίπτωση να «κατεβάσουν» διακόπτες.

Ρεπορτάζ Στέλιος Προμπονάς

«Η θέση μας παραμένει ίδια με αυτήν του 2014. Υπάρχουν σενάρια αντίφασης και αντίθεσης, και για αυτό το πράγμα θα κινητοποιηθούμε. Ξεκινάμε με ένα συλλαλητήριο στις 7 Απριλίου, την ημέρα του Eurogroup και όταν θα αρχίσει να παίρνει αυτό σάρκα και οστά α έχουμε και απεργιακές κινητοποιήσεις», τόνισε ο κ. Αδαμίδης.

«Στο πολιτικό πεδίο, μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ψήφισε την κατάργηση του νόμου για τη μικρή ΔΕΗ για να ψηφίσει νόμο για την μισή ΔΕΗ», υπογράμμισε.

«Οι κινητοποιήσεις μας θα κλιμακωθούν. Μετά το συλλαλητήριο στις 7 του μήνα, οι κινητοποιήσεις μας θα κλιμακώνονται, ανάλογα με τις εξελίξεις του χρονοδιαγράμματος, γιατί γνωρίζουμε πως έχει βάθος χρόνου για να υλοποιηθεί η όλη διαδικασία, καθώς θέλει νόμο», υπογράμμισε.

«Εμείς, όταν θα έρθει η ώρα θα απεργήσουμε. Διακόπτες δεν έχουμε κατεβάσει ποτέ. Διακόπτες κατεβάζει η εταιρεία ανάλογα με το πόση ενέργεια της λείπει. Εάν υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση, και απεργήσει ο κόσμος – γιατί αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα των εργαζομένων – και λείψει η ενέργεια, θα λείψει και από τους καταναλωτές», είπε ο κ. Αδαμίδης

Ωστόσο το σύστημα είναι έτσι εξοπλισμένο όπου οι καταναλωτές δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν έχουν πρόβλημα οι καταναλωτές από τις δικές μας κινητοποιήσεις είναι βέβαιο ότι γίνεται με καθαρά όρους προβοκατόρικους για να εναντιώσουν την κοινή γνώμη» κατέληξε με νόημα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης, μιλώντας στο paraskhnio.gr

Πηγή: paraskhnio.gr

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook