Πρόταση από τον Δήμο Ηρακλείου για την δημιουργία δικτύου πόλεων Αθλητισμού και Πολιτισμού

ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÃÉÁ ÔÏ 5ï RUN GREECE

Πρόταση στους εφτά δήμους που συμμετέχουν στο Run Greece για την δημιουργία ενός ευρύτερου δικτύου συνεργασίας σε θέματα αθλητισμού και πολιτισμού κατέθεσε ο Δήμος Ηρακλείου, δια του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά. Η πρόταση κατατέθηκε στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που παρέθεσαν την Τρίτη 22 Μαρτίου ο ΣΕΓΑΣ και η WIND στην Αθήνα, για την παρουσίαση του φετινού Run Greece και αντιμετωπίστηκε θετικά από όλους τους εμπλεκομένους.
Το φετινό Run Greece θα διεξαχθεί σε Λάρισα, Ηράκλειο, Καστοριά, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Ρόδο και Πάτρα. Στο Ηράκλειο έρχεται στις 30 Απριλίου και με δεδομένο ότι ο περυσινός αγώνας είχε τη μαζικότερη συμμετοχή από όλους τους αγώνες της σειράς, ο στόχος του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης, η οποία εκπροσωπήθηκε στην συνέντευξη τύπου από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη, είναι φέτος οι συμμετοχές να φτάσουν τις 6.000.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές δείτε εδώ: http://www.heraklion.gr/ourplace/general-statements/eggrafes-run-greece-21032017.html