Τη Δευτέρα ρίχνεται στη μάχη ο Μανώλης Στεφανουδάκης στο Ντουμπάι…

Ανοίγει τα φτερά του για νέα μετάλλια αύριο Δευτέρα στο Ντουμπάι ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο Μανώλης Στεφανουδάκης.

Συγκεκριμένα στο Ντουμπάι θα συμμετάσχει σε δύο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, 9th  Grand – Prix – Fazaa International Athletics Competition και  Sharjah 7rd International Open Athletics Meeting.

Αύριο Δευτέρα στις 5:00 μ.μ. αγωνίζεται στη σφαιροβολία και την Πέμπτη στις 7:00 το βράδυ στον ακοντισμό!

Μιλώντας για το ταξίδι του ο Μανώλης Στεφανουδάκης τόνισε:

«Άλλη μια αθλητική χρονιά ξεκινάει. Με τη συμμετοχή μου στους δύο αγώνες του Ντουμπάι θα ελέγξω τον εαυτό μου και τις επιδόσεις μου. Αυτή τη φορά τα πράγματα δεν είναι πολύ εύκολα για μένα, μιας και αντιμετωπίζω τον τελευταίο μήνα ένα τραυματισμό στη ωμοπλάτη, όμως θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να εκπροσωπήσω επάξια την χώρα μας.

Πριν ξεκινήσω αυτό μου το ταξίδι νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθούν, για να κάνω πράξη αυτά τα αθλητικά γεγονότα και τις επιτυχίες, γιατί όπως έχω πει και άλλες φορές εγώ είμαι αυτός που φαίνεται, αλλά πίσω από μένα είναι πολύ σημαντικοί άνθρωποι. Πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα συνεισφέρουν τα μέγιστα καθημερινά. Τα μέλη της ΕοαμΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά. Ευχαριστώ, τα μέλη του μεγάλου μου χορηγού ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι στο πλευρό μου. Ευχαριστώ τα μέλη των εταιρειών ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ που για τρίτη χρόνια επιλέγουν να με στηρίξουν, τις εταιρείες INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., εταιρείες που θέλησαν για δεύτερη φορά να είναι δίπλα μου, μα και τους δύο νέους υποστηρικτές μου, τους ανθρώπους των ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που αποφάσισαν φέτος να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες μου στο δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού.

Φεύγοντας, λοιπόν, δίνω υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα…»

ΠΗΓΗ:e-messara.gr