Κ. Μητσοτάκης: Δεν ψηφίζω τα μέτρα Τσίπρα – Το 4ο μνημόνιο είναι ήδη εδώ

Διαρκές είναι το αίτημα για εκλογές δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντεξή του στον ΑΝΤ1, τονίζοντας πως “το τέταρτο μνημόνιο είναι ήδη εδώ, έχει μπει από το παράθυρο”, ενώ ανέφερε πως είναι υπερβολικές οι απαιτήσεις των δανειστών.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως στο Βερολίνο διεκδίκησε να μπούμε στην ποσοτική χαλάρωση και υπογράμμισε πως “είναι οξύμωρο να μας κατηγορεί η κυβέρνηση για αντιπατριωτική στάση διότι στο εξωτερικό φοράω πάντα την φανέλα της εθνικής Ελλάδος”.
Επιπλέον, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε πως “δεν θα ψηφίσουμε τα μέτρα Τσίπρα… αυτή η χώρα δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο”.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι το τέταρτο μνημόνιο θα δεσμεύσει τις επόμενες κυβερνήσεις κι αυτό δεν το δέχεται . Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι είναι διαρκές το αίτημα για εκλογές, όμως είπε ότι δεν συνδέονται με την αξιολόγηση η οποία θα πρέπει να κλείσει άμεσα..
«Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια να πείσουμε στη διαπραγμάτευση καθώς είναι υπερβολικές οι απαιτήσεις των δανειστών. Χρειάζεται άλλο σχέδιο η χώρα για επενδύσεις. Εμείς έχουμε αξιοπιστία στο θέμα των μεταρρυθμίσεων», υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ