Παραίτηση Συριγωνάκη από την Επιτροπή διαιτησίας

Ο Νίκος Συριγωνάκης απέστειλε την παραίτηση του στην Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου. Προσωπικούς λόγους αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση του ο σύμβουλος αθλητισμού περιφέρειας Κρήτης.

Αναλυτικά η επιστολή – παραίτησης του Νίκο Συριγωνάκη:

”Κε Πρόεδρε,

Με την επιστολή αυτή σας γνωστοποιώ ,ότι ύστερα από 9 χρόνια στην Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου για καθαρά προσωπικούς λόγους ,επιθυμώ την Παραίτηση μου  .

Εδώ και δύο χρόνια περίπου υπερβάλλω εαυτό ,ώστε ν’ ανταποκρίνομαι πλήρως στα καθήκοντα μου και πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει έως ένα βαθμό.

Με την εκλογή μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης είχαμε συζητήσει ξανά το ενδεχόμενο της  Παραίτησης  μου και τότε πείστηκα να συνεχίσω ως μέλος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Η. χωρίς ποτέ να το έχω μετανιώσει. Δυστυχώς σήμερα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και λόγοι που δεν μπορώ να ξεπεράσω,μου επιβάλλουν την αποχώρηση μου από την Επιτροπή.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας μου ,ως μέλος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Η. προσπάθησα να εκτελώ τα καθήκοντα μου με Δικαιοσύνη , Αξιοκρατία, Αξιοπρέπεια και Σεβασμό απέναντι σε σας που με επιλέξατε ,στους Συναδέλφους Διαιτητές ,στους Ποδοσφαιριστές ,στους Προπονητές και σε όλο το Φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου.

Ευχαριστώ θερμά τις εκάστοτε Διοικήσεις της Ε. Π. Σ. Ηρακλείου για την επιλογή μου αυτά τα χρόνια στη θέση αυτή  ,το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείο , άλλα πάνω από όλα τους Συναδέλφους Διαιτητές Εν Ενεργεία και μη, για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση, κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Ευχαριστώ πραγματικά τον Κο Γ. Ιωαννίδη που  όλα αυτά τα χρόνια η Συνεργασία μας ήταν αψεγάδιαστη ,δίνοντας μου πολλά και δύσκολα μαθήματα. Ευχαριστώ επίσης τον Μ. Γαρεφαλάκη, τον Γ.Τερεζάκη  και τον Μ.Κολοβό που συνεργαστήκαμε υποδειγματικά στην Ε.Δ. και η συμβολή τους στην πορεία μου υπήρξε καθοριστική  και τέλος τον Πρόεδρο του Σ.Δ.Π.Η. Κο Κουναλάκη Κ. και τους Συνεργάτες του στο Δ.Σ. ,που πραγματικά βοήθησε όλους εμάς να επανακτήσει ο Σύνδεσμος μας τη χαμένη του Αίγλη. Όσο μου το επιτρέπουν οι επαγγελματικές και οικογενειακές μου υποχρεώσεις θα συνεχίσω να βρίσκομαι κοντά στη Διαιτησία και στο Ποδό

Σας ευχαριστώ και πάλι και σας γνωστοποιώ, ότι μέσα από το Ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία  ,έγινα καλύτερος άνθρωπος ,πιο Αξιοπρεπής και κυρίως έμαθα να Σέβομαι και να Εκτιμώ τον Συνάνθρωπο μας . Η Υποστήριξη ,η Αγάπη ,ο Σεβασμός και η αναγνώριση που εισπράττω από το Ποδόσφαιρο και γενικά από τον Αθλητικό κόσμο όχι μόνο της Κρήτης  είναι μοναδικά συναισθήματα και για πάντα θ’ αποτελούν για μένα Σημαία στη Ζωή μου.

Παρακαλώ όπως δεχτείτε την Παραίτηση μου.

Με Τιμή

Συριγωνάκης Νίκος