Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω παγετού

Tα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου στο δήμο Ηρακλείου είναι στις εξής περιοχές: Γοργολαϊνη, Τέμενος, Βασιλειές, Άγιο Σύλλα και Άγιο Βλάση. Σύμφωνα με το ΔΟΠΑΦΜΑΗ κλειστοί θα παραμείνουν μόνο οι παιδικοί σταθμοί στους οικισμούς Κυπαρίσσι, Ασίτες, Παλιανή, Δαφνές.

Δήμος Χερσονήσου: Θα παραμείνουν κλειστά με απόφαση του δημάρχου τα σχολεία: Στην Δημοτική Κοινότητα Μοχού, ο Παιδικός Σταθμός, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Μοχού. Στην Τοπική Κοινότητα Επισκοπής, ο Παιδικός Σταθμός, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Επισκοπής. Στη Δημοτική Κοινότητα Ανώπολης το Νηπιαγωγείο Ανώπολης. Στη Δημοτική Κοινότητα Γουβών, το Νηπιαγωγείο Άνω Γουβών (Σκοτεινό). Στην Τοπική Κοινότητα Σγουροκεφαλίου, το Δημοτικό Σχολείο Σγουροκεφαλίου. Στην Τοπική Κοινότητα Γωνιών, το Νηπιαγωγείο Γωνιών. Στην Τοπική Κοινότητα Ελαίας το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Ελαίας.

Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Κλειστοί θα παραμείνουν οι Παιδικοί σταθμοί του Δήμου αλλά και τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων καθώς μετά τη χιονόπτωση επικρατεί κρύο και παγετός.

Μαλεβίζι: Τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Μαλεβιζίου που βρίσκονται στην Τύλισο, στον Κρουσώνα, στο Μάραθος και στη Ροδιά δεν θα λειτουργήσουν σήμερα.

Γόρτυνα: Στο Δήμο Γόρτυνας θα παραμείνουν κλειστά όλα τα δημοτικά σχολεία της δημοτικής ενότητας Αγίας Βαρβάρας.

Βιάννο: Στην Βιάννο όπως ανακοινώθηκε θα λειτουργήσουν κανονικά τα σχολεία όλων των βαθμίδων.

Μινώα Πεδιάδος: Στο δήμο Μινώα Πεδιάδος θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθµιας, Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης, και ΕΠΑΛ στην ευρύτερη περιοχή του Δήµου. Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Νομός Χανίων: Κλειστά θα μείνουν το Δημοτικό Σχολείο Έλους και το Νηπιαγωγείο Έλους.

Νομός Λασιθίου: Κλειστά θα και σήμερα όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου. Στην ευρύτερη περιοχή του Λασιθίου, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Αρμένων και της Ζήρου.

Νομός Ρεθύμνου: Στο νομό Ρεθύμνου όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας θα μείνουν κλειστά ενώ οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα ανοίξουν κανονικά.