«Δώστε Αγάπη στα παιδιά της Ροδαυγής»

Στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης «Δώστε Αγάπη στα παιδιά της Ροδαυγής», η Γραμματεία Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος σε συνεργασία με τον Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής Ηρακλείου Κρήτης, έχοντας θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τη στήριξη των συμπολιτών μας, πραγματοποιεί εορταστική εκδήλωση στις 29 Δεκεμβρίου 2016 στις 11.00 π.μ. στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 84  για την υποστήριξη ατόμων με νοητική στέρηση.

Στα παιδιά της Ροδαυγής θα προσφερθούν ατομικά δώρα με την χορηγία των επιχειρηματιών της οικογένειας Χατζάκη,  γλυκά εδέσματα με την χορηγία γνωστών επιχειρηματιών αρτοποιών  της πόλης μας ,τη δε εκδήλωση θα χρωματίσουν μουσικά και αφιλοκερδώς παιδιά από τη ΔΗΜΤΟ Χερσονήσου Ηρακλείου.

Στην προσπάθεια που κάνουμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συμπολιτών μας, με αφορμή τις Άγιες Ημέρες,  ευελπιστούμε να σταθείτε συμπαραστάτες στην προσπάθεια μας και να ανταποκριθείτε θετικά στο κάλεσμα μας αφού η  εκδήλωση είναι ανοικτή για όποιον συμπολίτη μας επιθυμεί να παρευρεθεί και να προσφέρει συναισθήματα, χαράς, φροντίδας  και αγάπης στα χαρισματικά παιδιά της Ροδαυγής.

Ελένη Κτιστάκη                                                                      Ελένη Τσαντηράκη
Αν. Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος          Υπ. Τομέα Κοινωνικής  πολιτικής                                             

Κινητό : 6975766323                                                     Κινητό : 6948180093