Το Πλανητάριο Κρήτης ανοίγει τις πόρτες του

47

Από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 το Πλανητάριο Κρήτης ανοίγει τις πόρτες του και είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί σε ένα μαγικό ταξίδι ως την άκρη του Σύμπαντος.

Ένας νέος χώρος στην Πρώην Αμερικάνικη Βάση Γουρνών εξοπλισμένος με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας είναι πλέον κοντά μας και μας προσφέρει εικονικά ταξίδια στο εγγύς και το μακρινό διάστημα μέσα σε ένα προσεγμένο και φιλικό περιβάλλον.

Ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει εξειδικευμένες ταινίες μέσα σε μια σύγχρονη αίθουσα θόλου. Θα μπορέσει να λάβει πληροφορίες και θα επικοινωνήσει με την επιστήμη της αστρονομίας κάνοντας ένα μαγικό ταξίδι στο διάστημα. Στο χώρο επίσης θα προβάλλονται και ταινίες κινουμένων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους.

Επιπλέον θα προσφέρεται για εκπαιδευτικές εκδρομές όλων των βαθμιδών εκπαίδευσης με εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Στο Πλανητάριο ακόμα θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε προβολές ταινιών εικονικής πραγματικότητας στο μοναδικό “9D Spaceship Virtual Experience” περνώντας αξέχαστες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Το Planet Crete ανοίγει ένα παράθυρο στον μαγευτικό κόσμο των άστρων και σας προσκαλεί να τον εξερευνήσετε μαζί.

Το ταξίδι στα αστέρια ξεκινά εδώ!

 

 

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook