Σάλος στην Τουρκία για το… βλέμμα ενός παιδιού στον Ερντογάν!

Ένα παιδί που έχασε τον πατέρα του στις επιθέσεις του Σαββάτου δέχθηκε σφοδρότατη επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή… κοίταξε στραβά τον Ταγίπ Ερντογάν!

Η φωτογραφία αυτή έχει γίνει θέμα στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς δείχνει το γιο ενός από τα θύματα των επιθέσεων του Σαββάτου να «στραβοκοιτάζει» τον Ερντογάν, την ώρα που ο Τούρκος πρόεδρος του δίνει το χέρι του για να τον συλλυπηθεί για τον πατέρα του.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, Μαρία Ζαχαράκη, υποστηρικτές του κυβερνώντος κόμματος εξαπολύουν δριμύτατη επίθεση στο παιδί, λέγοντας ότι έδειξε μεγάλη ασέβεια και εχθρική στάση απέναντι στον πρόεδρο της χώρας!

Ένας άλλος έγραψε στο Twitter: «Ο νέος φαίνεται να μισεί το «Βασιλιά» (Reis, όπως είναι το ψευδώνυμο του Ερντογάν). Αν ήταν έτσι δασκαλεμένο από την οικογένειά του, τότε θα πρέπει να διαταχθεί έρευνα κατά της οικογένειάς του».

Συμπέρασμα: Η παιδική πληγωμένη ψυχή δεν υπολογίζει εξουσία και αξιώματα. Ο μικρός το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο άτυχος θάνατος του πατέρα του. Όλα τα αλλά για αυτόν είναι περιττά.