Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Ηράκλειο

Με φως πλημμύρισε το βράδυ της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου η πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο μετά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Τα φώτα άναψε  ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την φωταγώγηση ήταν και φέτος πολύ πλούσιο. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 7 το απόγευμα, με τον κλόουν Παπίτο να παρουσιάζει θέαμα με ξυλοπόδαρο Άγιο Βασίλη, νεράιδα του χιονιού, ακροβάτες, ζογκλέρ, μασκότ ήρωες και μαγικά με πολλές εκπλήξεις…  Ακολούθησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, παρουσιάστηκαν χορογραφίες από το Dance Spirit Studio – Γ. Πατεράκης, ενώ στις 9:10 η Παιδική και Νεανική Χορωδία του Δήμου έπαιξε  τα κάλαντα.

Στην πλατεία παρά το κρύο βρέθηκαν αρκετοί δημότες κάθε ηλικίας που έμεινα άφωνοι απο το υπερθέαμα των πυροτεχνημάτων που συνόδευσαν την φωταγώγηση του δέντρου.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου στο πνεύμα πάντα που προστάζουν οι ημέρες των Χριστουγέννων στην πόλη του Ηρακλείου, θα διαρκέσουν μέχρι τις 8 Ιανουαρίου και προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών για μικρούς και μεγάλους.