“Τέλειοι Ξένοι” avant premiere σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο

Η νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 15 Δεκεμβρίου. Ωστόσο σήμερα το Ηρακλειώτικο κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την πρώτη προβολής της στις 8 το βράδυ στον ODEONTalos Plaza.

Η ταινία

Πόσο καλά γνωρίζεις τους φίλους σου; Αντλώντας έμπνευση από αυτό το ερώτημα η νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη -βασισμένη στην ιταλική ταινία «Perfetti sconosciuti»- μιλά για τα μυστικά που φυλάμε και τα ψέματα που λέμε.

Ένα μπαράζ αποκαλύψεων ξεκινά όταν επτά φίλοι αποφασίζουν να παίξουν ένα «επικίνδυνο» παιχνίδι: να μοιραστούν μεταξύ τους όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα που έρχονται στα κινητά τους…

Ο Θοδωρής Αθερίδης σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί, ενώ το καστ συμπληρώνεται από τους Σμαράγδα Καρύδη, Άλκι Κούρκουλο, Μαρία Ναυπλιώτου, Μάκη Παπαδημητρίου, Γιάννο Περλέγκα, Ευαγγελία Συριοπούλου .

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επίσημη σελίδα της ταινίας στο Facebook, ο Θοδωρής Αθερίδης αποκαλύπτει «μυστικά» της ταινίας και μεταφέρει τους θεατές πίσω από τα γυρίσματα, μέσα από ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο.

neakriti-news-image

Οι χαρακτήρες της ταινίας:

Ο Θωμάς (Θοδωρής Αθερίδης) είναι ο σύζυγος της Μάρθας, ο οποίος κάνει ψυχοθεραπεία αλλού και όχι στη γυναίκα του.

Η Έρση (Σμαράγδα Καρύδη) ψάχνει εναγωνίως οίκο ευγηρίας για να φύγει η πεθερά της από το σπίτι. Όταν το κινητό της χτυπήσει, θα αποκαλυφθεί ότι μιλά με κάποιον άγνωστο στο Facebook.

Ο Αλέκος (Άλκις Κούρκουλος) έκλεισε την επιχείρησή του για να αγοράσει άδεια ταξί.

Η Μάρθα (Μαρία Ναυπλιώτου) είναι μια ψυχολόγος που αποφασίζει να κάνει πλαστική στήθους. Ανησυχεί για την πρώτη σεξουαλική επαφή της κόρης της, όταν βρίσκει προφυλακτικά στην τσάντα της.

Ο Αχιλλέας (Μάκης Παπαδημητρίου) απολύεται από το σχολείο που δουλεύει. Ποια είναι, όμως, η πραγματική αιτία της απόλυσής του;

Ο Γιώργος (Γιάννος Περλέγκας) λαμβάνει μηνύματα από έναν συνάδελφό του.

Η Λίνα (Ευαγγελία Συριοπούλου) είναι η σύζυγος του Αλέκου. Αποφασίζει να διακόψει το αντισυλληπτικό χάπι προκειμένου να κάνει παιδί.