ΝΟΔΕ Ηρακλείου : Με επιτυχία η 3ημερη Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της Κρήτης

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της Κρήτης που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο από Παρασκευή έως και Κυριακή στο Ηράκλειο, στα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ, παράλληλα με τις εργασίες της Πολιτικής Ακαδημίας στην Αθήνα, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά τους εισηγητές Ακαδημαϊκούς για τις παρουσιάσεις τους και τις γνώσεις που παρείχαν στους συμμετέχοντες. Πολλά συγχαρητήρια ωστόσο, όπως αναφέρει η ΝΟΔΕ Ηρακλείου, αξίζουν και στα Στελέχη της Παραταξής, τα οποία παρά το πολύωρο πρόγραμμα συμμετείχαν όλο το τριήμερο ενεργά θέτοντας στους ομιλητές καίρια και ουσιώδη ερωτήματα. Η φωτογραφία στο κλείσιμο της Ακαδημίας δείχνει αυτό ακριβώς που πρεσβεύει η ΝΔ… Ότι τα μέλη μας είναι μια οικογένεια!!!

Η καινοτόμα, για ελληνικό πολιτικό κόμμα, δράση επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού της ΝΔ με σκοπό να καλύψει την αυξανόμενη απαίτηση για πολιτικό – στελεχιακό δυναμικό που θα διαθέτει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα ζητήματα της πολιτικής ατζέντας, λειτουργεί υπό την αιγίδα του Προέδρου, την οργανωτική ευθύνη του Γραμματέα και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη και του Γρ. Στρατηγικού Σχεδιασμού Γιάννη Οικονόμου.

Οι θεματικές ενότητες που διδάχθηκαν από εγνωσμένου ακαδημαϊκού κύρους καθηγητές, αφορούσαν μεταξύ άλλων επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη, εθνικά θέματα και δημόσια διοίκηση, ιδεολογία και ηγεσία και στρατηγική και επικοινωνία.