Ρέθυμνο: Βράβευση καλύτερης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνης, στο πλαίσιο των υποστηρικτικών δράσεων του προγράμματος «ΕορτάΖΩ και ΨωνίΖΩ στο Ρέθυμνο» υπενθυμίζει τους δύο διαγωνισμούς του συλλόγου που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο πρώτος διαγωνισμός αφορά τον καθιερωμένο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, βραβεύοντας τις τρεις πρώτες βιτρίνες με τις περισσότερες ψήφους.

Η διαδικασία για την συμμετοχή στο διαγωνισμό αυτό είναι η ακόλουθη:

“Από 9 Νοεμβρίου έως 12 Δεκεμβρίου οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail του Εμπορικού Συλλόγου esreth@yahoo.gr γράφοντας την Επωνυμία του καταστήματος, την διεύθυνση, το τηλέφωνο επικοινωνίας και επισυνάπτοντας δύο φωτογραφίες της στολισμένης βιτρίνας τους.

Φέτος οι καταναλωτές συμμετέχουν και με ένα ακόμα τρόπο,  υποδεικνύοντας μας την βιτρίνα της επιλογής τους. Μετά την υπόδειξη, ένας εκπρόσωπος του συλλόγου μας θα επικοινωνήσει με το εν λόγω κατάστημα, το οποίο θα ακολουθήσει την παραπάνω διαδικασία για την συμμετοχή του στον διαγωνισμό”.

Ο δεύτερος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και αφορά τη ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

Όπως και στον πρώτο διαγωνισμό, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, στέλνοντας μια φωτογραφία με τον στολισμένο δρόμο της αρεσκείας τους στο e-mail του Εμπορικού Συλλόγου esreth@yahoo.gr έως και 12 Δεκεμβρίου.

Στη συνέχει από 13 έως 20 Δεκεμβρίου, θα υπάρχει η δυνατότητα για όλο τον κόσμο να ψηφίσει  την βιτρίνα και τον δρόμο της αρεσκείας του, κάνοντας like στο Facebook.

Στις 22 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθούν οι τρεις νικήτριες βιτρίνες και ο ομορφότερα στολισμένος εμπορικός δρόμος του Ρεθύμνου για το 2016, σε όλα τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, καθώς επίσης και στη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου στο Facebook.